Van Benthem & Keulen

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Notarieel Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Utrecht

Over Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze en toegankelijke fullservicekantoor in advocatuur en notariaat. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en zijn sterk gespecialiseerd in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid.  Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.

Van Benthem & Keulen mag zich al jaren rekenen tot de top 20 grootste kantoren van Nederland en is winnaar van 2 Computable Awards. Met het winnen van deze prestigieuze ICT Awards laat Van Benthem & Keulen zien één van de voorlopers in Legal Tech-oplossingen te zijn.

Van Benthem & Keulen staat voor transparantie, toegankelijkheid en topkwaliteit. Al bijna 80 jaar lang. Onze  90 specialisten koppelen top juridische dienstverlening aan innovatie en kennisdeling. Wij zoeken de dialoog met de markt en onze cliënten. Onze specialisten luisteren eerst, vragen door om daarna pas te adviseren. Anno 2019 noemt de markt deze aanpak de nieuwe standaard. Wij noemen het een wezenlijk kenmerk van onze identiteit. 

Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk dan op www.vbk.nl