ResidentieProfs

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Den Haag

Over ResidentieProfs

Residentieprofs is het detacherings- en adviesbureau voor juristen. ResidentieProfs is opgericht in 2013 en sinds de oprichting elk jaar in omvang gegroeid. Zowel het aantal opdrachtgevers als het aantal juristen nemen toe, hoewel groei niet eens ons doel is maar een gevolg van onze succesvolle werkwijze waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht centraal staat.

Hoe werken wij

ResidentieProfs is continue op zoek naar geschikte juristen. Van koud uit de collegebanken tot doorgewinterde dossiertijgers, en iedereen die daartussenin zit. Want juridisch werk is overal, er is geen organisatie, bedrijf, stichting of vereniging die zonder juridische kennis kan. Die kennis bieden wij aan onze opdrachtgevers in zowel de publieke, de non-profit als de private sector.

Wij helpen onze opdrachtgevers door ervoor te zorgen dat (complexe) juridische strategieën en processen worden gestroomlijnd en geïmplementeerd en uitgevoerd. We helpen mee te schrijven aan wetten en regelgeving, behandelen verzoeken, bezwaar- en beroepszaken en zorgen ervoor dat de opdrachtgever de juiste keuzes kan maken gebaseerd op ons juridisch advies. Zo dragen wij bij aan een meer gestroomlijnde juridische afdeling bij bedrijven en werken we met grote regelmaat aan grote maatschappelijke thema's.

Door oprechte betrokkenheid, door met verstand van zaken te spreken en door persoonlijk contact met zowel professionals als opdrachtgevers is het de doelstelling van ResidentieProfs om het verschil te maken...maar dan ook wel ECHT.