Pinsent Masons

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Notarieel Recht, Overig, Privacyrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Pinsent Masons

Pinsent Masons telt wereldwijd meer dan 3.400 medewerkers die werken vanuit 26 locaties in Europa, Azië-Pacific, Afrika en het Midden-Oosten. Ons wereldwijde bereik zorgt ervoor dat wij kunnen adviseren over complexe zaken die vaak in meerdere landen spelen.

Pinsent Masons is een gerenommeerd advocatenkantoor dat haar strepen in de internationale advocatuur ruimschoots heeft verdiend. Het is geen standaard advocatenkantoor want door de inzet van innovatieve technologieën, ‘legal design’ en ‘legal project management’ biedt Pinsent Masons oplossingen die waarde toevoegen en verder gaan dan alleen juridisch advies. In het Engels beschrijft Pinsent Masons zich als “a purpose-led professional services firm with the law at the core”:

  • We zijn Approachable door onze open houding en oprechte interesse;
  • We zijn Bold door de cultuur van ‘handen uit de mouwen steken’ en innovatie;
  • We zijn Connected door het internationale netwerk dat wij hebben.

De kracht van Pinsent Masons zit in het continu ontwikkelen van de cultuur en haar medewerkers. Door deze visie blijven we vooroplopen en grenzen verleggen.

Pinsent Masons heeft een specifieke sector focus. Daardoor hebben haar professionals specialistische kennis van de achtergronden, dynamiek en bijzonderheden van de sector waarin de cliënten van Pinsent Masons opereren.

Pinsent Masons Amsterdam

Wij zijn niet alleen advocaat, notaris of consultant, maar wij zetten ons in voor verandering, stimuleren vooruitgang en onderscheiden ons door onze innovatieve aanpak. Zo heeft Pinsent Masons een aantal oplossingen ontwikkeld op het gebied van legal tech en projectmanagement, is er Vario (een hub van freelance advocaten), en adviseert Pinsent Masons onder de naam Brook Graham wereldwijd op het gebied van diversiteit en inclusie. Kortom, wij bieden onze cliënten een breed spectrum aan professionele diensten, mogelijk gemaakt door onze mensen, processen en technologie. Hiermee brengen wij sectorspecialisme, ondernemersgeest en vernieuwing naar de advocatuur en het notariaat.

Alhoewel Pinsent Masons een van de grootste namen in de internationale advocatuur is, is de Amsterdamse vestiging van ons kantoor nog jong; we zijn in 2021 begonnen met de opbouw van Pinsent Masons Nederland. Dat betekent dat we grote ambities hebben. Als onderdeel van zo’n grote organisatie zijn wij enorm aan het groeien en dat biedt ook kansen voor jou: we zijn vrijwel altijd op zoek naar nieuwe juridische talenten die op het hoogste niveau met het recht bezig willen zijn, ongeacht of dat in de rol is van student-stagiair, werkstudent of junior-associate. Pinsent Masons staat voor de mogelijkheid om te werken op hoog nationaal en internationaal niveau. Wij bieden je goede carrièrevooruitzichten op lange termijn, ondersteund door onze persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s van onze Academy. Pinsent Masons ondersteunt “agile” werken en onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Tot slot krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan een nieuw kantoor.