Pels Rijcken

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Pels Rijcken

Pels Rijcken. Midden in de maatschappij

Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is landsadvocaat. Kortom, we staan als kantoor echt middenin de maatschappij.

Passie voor inhoud

Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je meesterlijke kwaliteit leveren. De praktijk van Pels Rijcken omvat vrijwel alle deelgebieden van het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht, Europees recht en notarieel recht.

We investeren voortdurend in het verdiepen van onze kennis. Dat moet ook, want onze advocaten en notarissen adviseren en onderhandelen op het hoogste niveau. Bovendien staan we regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Vanaf de kantonrechter tot aan de Hoge Raad.

Jouw carrière

Als je ergens het juridische vak tot in je vingertoppen leert beheersen, dan is het bij ons. Pels Rijcken op je cv betekent een echte meerwaarde. Je carrière bij ons kantoor begint met een stage. Als aanvulling op je beroepsopleiding volg je onze interne opleiding, De Verrijcking. Daarna kun je rekenen op permanente educatie, want uitgeleerd ben je als jurist natuurlijk nooit.

Ervaar het zelf

Maak persoonlijk kennis met Pels Rijcken. Dat kan op verschillende manieren:

  • Loop binnen tijdens een inhousedag of volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee op ons kantoor. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
  • Een zitting bijwonen kan ook. Als Pels Rijcken-advocaat sta je tenslotte regelmatig in de rechtszaal. Hoe dit is, kun je ervaren door met één van onze advocaten mee te gaan en hem of haar in actie te zien.
  • Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Pels Rijcken@noon; een maandelijkse lunchbijeenkomst. Tijdens de lunch schuif je aan bij diverse kantoorgenoten die al je vragen over de advocatuur of het notariaat kunnen beantwoorden. Na de lunch krijg je een rondleiding door kantoor en kom je in 1,5 uur veel te weten over de praktijk, de sfeer en de mensen die werken bij Pels Rijken.
  • En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.

Op www.werkenbijpelsrijcken.nl vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Facebook- en Twitterpagina‘de Jonge Meesters’. Wil je meer weten, bel dan met onze recruiter:

Jet van Os                                          
jet.vanos@pelsrijcken.nl                          
06-83267707