De Advocaten van Van Riet

Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Utrecht

Over De Advocaten van Van Riet

Wie zijn wij? 

Wij zijn een bonte verzameling mensen, maar zes kernwaarden verbinden ons en maken waar De Advocaten van Van Riet voor staat.

Specialistisch. 

Onze specialismen liggen op twee terreinen: vastgoed & ondernemingen. Met de wil om te excelleren. Door te publiceren, te doceren, deel te nemen aan kennisgroepen en brancheorganisaties weten cliënten en doorverwijzers ons te vinden. Door onze kennis en ervaring weten ze dat hun zaak in goede handen is. Als het er op aankomt, kom je naar ons. Daarnaast kennen we de branche van onze cliënten en begrijpen we vaktermen uit die branche. We hebben een vooruitstrevende, vernieuwende blik op de markt en gebruiken onze kennis om conventionele werk- en gedachtenpatronen te doorbreken. Groei en persoonlijke ontwikkeling stoppen niet.

Toegankelijk. 

Laagdrempelig, informeel en bereikbaar. We laten niemand onnodig wachten en handelen adequaat. We schrijven klare taal. We laten zien wie we zijn door kennis te delen met cliënten en doorverwijzers. We vieren onze successen intern en extern. Maar ook: toegankelijk voor collega’s om van gedachten te wisselen over welk onderwerp dan ook. Een veilige omgeving om in te groeien.

Praktisch & Creatief. 

Van ons geen onnodig lange adviezen of overeenkomsten. Met creativiteit vinden we een oplossing die werkt. Het klopt juridisch, maar is ook praktisch en zo simpel mogelijk. Ook als die oplossing niet juridisch is. Een advies om uit tactisch oogpunt even niets te doen geven we net zo makkelijk als een advies om een uitgebreide procedure te starten. We spreken onze cliënten tegen waar nodig. Ook als collega’s onderling lossen we zaken praktisch op. 

Vriendelijk. 

We zijn prettig om mee te werken. Zacht op de persoon, maar hard op de inhoud. Iedereen krijgt een hand en een vriendelijke groet. Of het nou een cliënt of wederpartij is. Maar net zo belangrijk: vriendelijk naar collega’s. We helpen elkaar, gunnen elkaar wat en dagen elkaar uit om steeds iets beter te worden met opbouwende feedback. Vriendelijk betekent ook een goede balans tussen thuis en werk. We zijn open naar elkaar.

Ondernemend. 

Geen woorden, maar daden. Inzet om cliënten vooruit te helpen door proactief te ondersteunen. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Een stapje harder lopen als het nodig is. Afspraak is afspraak. Maar ook als collega’s helpen we elkaar verder. We zijn een team. Van een juridisch vraagstuk tot het organiseren van een bijeenkomst of een kantooruitje. Iedereen heeft een eigen rol in de kantoororganisatie.

Werken bij

Spreken onze kernwaarden je aan en ben je op zoek naar een kantoor waar veel ruimte is voor zelfontplooiing én ambitie? Een werkplek waar je begeleid wordt om samen met je collega’s het maximale eruit te halen wat er in zit? Neem dan contact met ons op!

Studentstage 

Een kantoor brede student-stage is de uitgelezen kans om ons kantoor te leren kennen een bovendien kennis te maken met de advocatuur op een middelgroot advocatenkantoor. Je maakt twee maanden deel uit van ons team. Tijdens de studentstage werk je samen met alle advocaten van onze verschillende secties. Je woont zittingen en besprekingen bij en uiteraard nemen we je mee naar bijvoorbeeld de activiteiten van de Jongen Balie. Op deze manier leer je het beroep van advocaat zo goed als mogelijk kennen.

Contact

  • Telefoon: 030 263 50 50
  • E-mail: oosterhof@avvr.nl of kolbrink@avvr.nl
  • Website: avvr.nl/werken-bij