BVDV Advocaten & Fiscalisten

Website
https://www.bvdv.nl/
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Fiscaal Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Utrecht

Over BVDV Advocaten & Fiscalisten

BVDV Advocaten & Fiscalisten maakt complexe vraagstukken simpel met een gezonde dosis ondernemingsgeest.

Wij zijn in 2006 opgericht door Harm Bruggink en Sjoerd van der Velden. Wij zijn een kantoor in Utrecht dat zich bezighoudt met de advocatuur (civiel- en publiekrecht) en belastingadvies (belastingrecht). Ons handelsmerk is dat wij onze cliënten op hoogstaand niveau bijstaan, maar toch de informele sfeer kunnen behouden.

Daarnaast zijn wij binnen de advocatuur uniek vanwege onze filosofie. Bij ons is een 4-daagse werkweek de norm. Wij bieden onze collega’s op deze manier veel tijd naast hun werk om andere dingen te doen zoals studie, sporten, hobby’s, tijd doorbrengen met het gezin etc. Dit biedt onze collega’s een goede balans tussen werk en privé. Dit alles komt ten goede van de onmisbare kwaliteiten van een advocaat: creativiteit, ondernemerschap en de wetenschap.

Verder opereren wij intern volgens de Semco-stijl. Waar bij veel traditionele advocatenkantoren de controle van de partners/seniors centraal staat, zijn de begrippen vertrouwen en openheid bij de Semco-stijl, en bij ons, leidend. Zo heeft eenieder binnen ons kantoor evenveel zeggenschap tijdens het kantooroverleg. Hier wordt geen verschil gemaakt tussen een partner of iemand die pas 1 week werkzaam is. Het grote vertrouwen wat wij in onze collega’s leggen, leidt ertoe dat elke collega, zowel binnen als buiten kantoor, het beste uit zichzelf haalt.

Wij zijn constant op zoek naar manieren waarop wij kunnen bijdragen een aan betere samenleving. Zo wijzen wij cliënten af die actief zijn op gebieden die in strijd komen met onze waarden en normen (denk hierbij aan oliemaatschappijen e.d.).

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij officieel gecertificeerd is als B Corp. Wij behoren hiermee tot een wereldwijd netwerk van organisaties die bijdragen aan een duurzame en verantwoorde samenleving. Wij zijn het eerste advocatenkantoor in Nederland met deze certificering. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

www.bvdv.nl