Yacht

Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Diemen

Over Yacht

Yacht Trainees is hét onderdeel van Yacht dat zich focust op jong, gedreven talent. Met onze traineeships in verschillende vakgebieden zorgen we er samen met jou voor dat jij klaar bent voor de toekomst. Via Yacht Trainees ga je in een periode van drie jaar aan de slag bij – gemiddeld drie – verschillende organisaties. Daarnaast word je actief gecoacht en begeleid in ons op soft-skills gericht ontwikkelprogramma van Ken&Ben. In totaal heeft Yacht Trainees 6 verschillende  vakgebieden, 30 recruitment/sales consultants, 5 managers en 250 trainees!

Het Public Traineeship

Eén van de vakgebieden van Yacht Trainees is het Legal Traineeship met de focus op de publieke sector. Heb jij een passie voor het publieke domein en (nu) niet de ambitie om voor een  advocatenkantoor te werken, dan ben je bij ons aan het goede adres. In drie jaar tijd maak jij de stap van starter naar professional. Gedurende het traineeship doe je werkervaring op bij verschillende organisaties zoals één van de Ministeries, een Gemeente en/of De Belastingdienst. Door het “legale jobhoppen” en daarmee het wisselen van omgeving krijg je een goed beeld van wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat voor organisatie en rol jou het beste past!

Naast de verschillende opdrachten word je ook actief gecoacht en begeleid in het soft skills ontwikkelprogramma van Ken&Ben. De focus van dit programma ligt op jou als persoon en welke stappen jij wilt zetten om jezelf een futureproof professional te noemen.

Wie ben jij?

Jij hebt allereerst een passie voor het publieke domein. Jij wordt warm van mogelijkheden bij de Provincie Noord-Holland, de GGD of het UWV. Jij wilt impact maken op de mensen om jou heen, bent gedreven in je werk en houdt van sociale interactie.

Wij zoeken talenten met maximaal twee jaar werkervaring en een (bijna) afgeronde Master. Bij voorkeur Staats- en Bestuursrecht, maar met een gezonde motivatie voor publieke domein staan we ook zeker voor studenten met andere afgeronde Masters. Daarnaast is gemeentelijke ervaring een pré.