Loyens & Loeff

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Fiscaal Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Loyens & Loeff

Loyens & Loeff N.V.

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten Nederlands, Notarieel, Fiscaal recht en/of Fiscale economie de mogelijkheid om een nationale of internationale stage te lopen. Onze stages duren twee maanden. Indien je kiest voor een internationale stage, loop je een maand mee in een van onze Nederlandse vestigingen. De tweede maand breng je door in een van onze buitenlandse kantoren. Tijdens een stage draai je volledig mee in onze praktijk. Zo ga je vanaf de eerste dag aan de slag met interessante rechtsvragen, woon je cliëntbesprekingen en zittingen bij en neem je deel aan diverse trainingen, cursussen en sociale activiteiten. Voor getalenteerde studenten heeft Loyens & Loeff een speciale studiebeurs. Deze beurs biedt je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland te studeren. Daarnaast organiseren wij verschillende business courses en is het mogelijk nader kennis te maken met ons kantoor door middel van een kantoorbezoek en tentamentrainingen.

L&L Academy voor starters

Wij realiseren ons dat de dagelijkse praktijk binnen de bedrijfsjuridische dienstverlening verschilt van wat je op de universiteit hebt geleerd. Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft ons kantoor voor beginnende advocaat-stagiaires, fiscalisten en kandidaat-notarissen een speciale opleiding in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Academy. Hierin bieden wij onze nieuwe medewerkers een praktijkgericht introductieprogramma. Na de Academy volgen startende medewerkers de beroepsopleiding die aansluit bij hun beroepsgroep. De advocaat-stagiaires nemen tevens deel aan de Law Firm School. Gedurende het gehele jaar kun je bij ons solliciteren voor de functie van advocaat-stagiaire, fiscalist of kandidaat-notaris.

Solliciteren

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Florine Hibbel via het telefoonnummer 020 578 53 18 of solliciteer via onze website www.loyensloeffacademy.com.

Vacature