Lexence

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Lexence

Wij zijn Lexence. Persoonlijk en ’to the point’. Bij ons weet je altijd bij wie je aan tafel zit, waar je aan toe bent, en waar het naar toe gaat. We zijn wars van hiërarchie en komen graag snel tot de kern. Want gevraagd of ongevraagd: we zijn nogal pragmatisch. Met grondige analyses en scherpe antwoorden. Wij noemen het ‘de nieuwe zakelijkheid’. Die geeft ondernemingen de wendbaarheid om vooruit te komen in deze tijd. En we begrijpen die noodzaak, want zo’n onderneming zijn we zelf ook.

Kleine teams, één Lexence

Wij zijn Lexence, sinds 1992. Met 170 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden. Onze mentaliteit? Persoonlijk en to the point.

Wij combineren kennis van zaken met een zakelijke mentaliteit en geven ondernemingen snel een scherp antwoord tegen een helder tarief.

Onze getalenteerde teams ontwikkelen zich continu op het gebied van arbeidsrecht, banking and finance, commercial contracts, corporate/M&A, huurrecht, litigation, omgevingsrecht, notariaat ondernemings- en vastgoedrecht, en vastgoedontwikkeling en transacties. Door middel van grondige analyses en scherpe antwoorden geven we ondernemingen de snelheid en wendbaarheid om vooruit te komen.

Wil je meer over Lexence weten of over openstaande vacatures? Kijk op www.lexence.com

Rafke Rutten

Recruiter

T: +31 20 573 6717

M: +31 6 1149 9502

E: r.rutten@lexence.com