LEAN LAWYERS

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Utrecht

Over LEAN LAWYERS

WIE WE ZIJN

De juridische dienstverlening verandert in hoog tempo. Fintech wordt Legaltech en de ‘oude’ advocatuur wordt links en rechts ingehaald als ze niet mee verandert. De kijk van LEAN Lawyers op het juridische speelveld is ambitieus en vooruitstrevend. Wij zijn er van overtuigd dat relaties kiezen voor toegevoegde waarde. Oftewel 'find the value, root the waste'.

We voegen niet alleen waarde toe aan onze klanten maar ook aan onszelf. Daarbij zijn wij constant op zoek naar mensen met LEAN DNA in het bloed. We geven onze mensen ruimte voor creatieve ideeën en sporen de ‘out of the box’ oplossing aan. Ideeën en oplossingen waar jij en – dus ook wij – blijer van worden.

ONZE VISIE

Net als in de financiële dienstverlening zijn technologische innovaties en ontwikkelingen de reden van de inmiddels ingezette verandering van de juridische dienstverlening. Deze verandering vraagt om een ander type advocaat, iemand die steeds toegevoegde waarde levert voor zijn relaties. 

LEAN LAWYERS onderkent deze verandering en streeft dit na door een werkomgeving te creëren waarin elke dag topkwaliteit wordt geleverd en waar iedereen prettig kan werken voor en met hun relaties.

ONZE MISSIE.

Onze missie is simpel, namelijk het leveren van toegevoegde waarde. Elke dag weer, 365 dagen per jaar. Geen overbodige, ingewikkelde stukken, maar steeds weer heldere en praktische oplossingen voor je probleem. 

'Law made simple' noemen we dat. Niets meer, niets minder.