L&A Advocaten

Website
https://www.lenaadvocaten.nl/
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over L&A Advocaten

Wie zijn wij

L&A Advocaten is een toonaangevend Amsterdams arbeidsrecht nichekantoor dat zich tevens richt op mediation. Wij zijn ambitieus en hebben een mentaliteit van doorpakken. Ons kantoor is internationaal erkend door Legal500. De sfeer op kantoor is open en informeel. Er is oog voor het individu en veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Werken bij L&A Advocaten

Bij L&A Advocaten werk jij in een veelzijdige advies- en procespraktijk. Ons kantoor heeft een breed scala aan cliënten van culturele sector tot multinationals. Jij bent het aanspreekpunt voor HR-teams, bedrijfsjuristen, management en bijvoorbeeld ondernemingsraden.

Wat wij jou bieden

Wij werken in een plezierige no nonsense werkomgeving met een gezonde werk-privé balans. Wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij investeren veel in een gedegen opleiding door samen te werken in zaken en te sparren. Ook investeren wij in jouw groei als advocaat door bijvoorbeeld de PALA te faciliteren. Met een fijn team van verschillende persoonlijkheden en leeftijden, een personal trainer en dakterras zul jij je snel bij ons thuis voelen.

Kennismaken?

Neem dan contact met ons op:

Arlette Putker – Blees

  • Advocaat / Partner Direct: +31 (0)6 13 14 48 50
  • Arlette.Putker@LenAadvocaten.nl

Irene Francken

  • Advocaat / Partner Direct: +31 (0)6 31 00 01 15
  • Irene.Francken@LenAadvocaten.nl

Marijke Verhave

  • Office Manager Kantoor: +31 (020) 760 8810
  • Marijke.Verhave@LenAadvocaten.n