Kennedy Van der Laan

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Kennedy Van der Laan

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn Kennedy Van der Laan en doen het graag net even anders. Op hoog niveau bedrijven wij advocatuur, maar doen dat met een focus op menselijk- en maatschappelijk welzijn. Een gezonde work-life balance staat bij ons voorop, want je wordt meer dan een advocaat alleen. En je hoeft op niemand lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met snelle sneakers.

Je nieuwe werkgever

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams (multi-niche) advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot multinationals. Wij hebben verschillende specialismen, zoals technologie, gezondheidszorg, arbeidsrecht, mediarecht, privacy en verzekeringen- en aansprakelijkheid.

De oprichters kozen 30 jaar geleden voor een nieuwe vorm van advocatuur. De focus werd verlegd van veel geld verdienen, naar menselijk- en maatschappelijk welzijn. Op die manier werken wij nog steeds: in een open, vriendelijke en kunstzinnige setting.   

Work-life balance

Hoewel de advocatuur veel van een starter vraagt, proberen wij veel aandacht te besteden aan het welzijn van onze werknemers. Dat vertaalt zich onder andere in onze mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling, een high-tech thuiswerkplek, een 13de maand en vakantiegeld, een fiets “van de zaak”, een laptop en een mobiel, gratis biologische lunch en koffie van de kantoorbarista en 24/7 de mogelijkheid om te sparren met een psycholoog via OpenUp.

Daarnaast proberen we zoveel mogelijk met elkaar te ondernemen zodat iedereen verbonden met elkaar is. Zo gaan we elk jaar met het hele kantoor op kantoorweekend, hebben we een kerstdiner, een voorjaarsfeest en verschillende sportteams (waaronder een eigen voetbal- en hockeyteam). We hebben zelfs een paar KenneDJ’s: collega’s die draaien op onze eigen feestjes. Eigenlijk kun je bij ons je werkende bestaan vormgeven zoals jij dat wilt.

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Wij zijn altijd op zoek naar talent en maken graag kennis met je. Kom een keer langs bij onze “lunchtafel”. Een laagdrempelig event waar je onze lunch proeft en kunt sparren met advocaten. Of stuur onze corporate recruiter Thijs een berichtje via thijs.hannema@kvdl.com