JPR Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Utrecht, Deventer, Doetinchem

Over JPR Advocaten

Zodra je bij JPR binnenstapt, voel je het meteen. Hier werken vakmensen die er een sport van maken om jou echt te zien. Bevlogen advocaten die de zorgen van ondernemers en organisaties begrijpen en daar enthousiast mee aan de slag gaan. Zij leveren het bewijs dat professionaliteit helemaal niet kil hoeft te zijn. Je voelt je hier verbonden en gedragen.

Werken bij JPR

Een baan bij JPR biedt je een prettige werkomgeving waar collega’s voor elkaar klaar staan. Een plek waar onze mensen zich ontwikkelen in harmonie met een rijk privéleven. Voor verdringing of eigenbelang is dan ook geen plaats in onze teams. Want alleen collega’s die voor elkaar zorgen, zijn optimaal uitgerust om klanten te helpen. We lieten een aantal van onze collega’s aan het woord. Zij vertellen je over hun loopbaan bij JPR Advocaten.

We bieden je zorgvuldige begeleiding en opleiding in elke stap van de carrière. Wij nemen voortdurend nieuw talent aan voor stages en afstuderen of als juridisch medewerker, advocaat-stagiair en advocaat-medewerker.

Je ontmoet hier veelkleurige professionals die net zo zijn als jij. Gelijkwaardig, divers en inclusief. Daarom voelt iedereen zich bij JPR snel thuis.

Terwijl de advocatuur langzaam verandert, kun je bij ons al samenwerken met de advocaten van morgen. Want wat voor onze sector wellicht heel vernieuwend lijkt, is voor ons en onze klanten heel normaal. Daarom zijn we al sinds 1899 de trotse belichaming van ‘de nieuwe advocaten’.