Greenberg Traurig

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Fiscaal Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Greenberg Traurig

Greenberg Traurig is een internationaal advocatenkantoor, met 40 vestigingen wereldwijd. De Amsterdamse vestiging vind je in het prachtige Hirschgebouw op het Leidseplein. Ons kantoor werd in 2003 geopend en was de eerste vestiging van Greenberg Traurig buiten de VS.

We werken hard. En we lachen hard. Want we hebben een goed gevoel voor humor (vinden we zelf) en we houden van ons werk. We houden ook van winnen. Van groeien. Van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We zijn inmiddels gegroeid naar ruim honderd professionals, onder wie vijfenvijftig advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen.

We hebben ruimte voor mensen die met ons willen groeien. Scherpe denkers, die we blij maken met complexe vraagstukken. Talent, dat staat te springen om zichzelf te ontwikkelen. We zijn op zoek naar collega’s met dezelfde ondernemersmentaliteit. Advocaten die hun eigen praktijk willen bouwen. Starters die willen kickstarten. Kom maar op met je initiatieven. En je wens om zelf te groeien. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte.

Praktijkgroepen

We zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Banking & Finance, Adminstrative Law, EU & Competition en Intellectual Property.

Meekijken aan de zijlijn? Meedoen!

Zodra je het grootste gedeelte van je studie achter de rug hebt, ben je klaar voor de praktijk. Bij Greenberg Traurig geef je je carrière een kickstart. Met een studentstage kun je de praktijk en ons kantoor leren kennen. Je leert veel, je leert snel. In een team met de meest ondernemende advocaten van Nederland.

Ons kantoor heeft op dit moment tweeëntwintig Shareholders, vier Of Counsel, drie Local Partners en ongeveer vijfentwintig associates. Door deze verhouding en dynamiek krijg je veel mee van alle praktijkgroepen en word je breed ingezet als student-stagiaire.

Je werkt met onze advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen mee aan complexe zaken. Voor wie van leuke feitjes houdt: de meeste kantoorgenoten zijn ook op deze manier begonnen aan hun carrière bij Greenberg Traurig.

Ben je al iets verder en heb je je studie (bijna) achter de rug? Dan zijn wij ook op zoek naar jou. Als associate bij Greenberg Traurig word je continu uitgedaagd en leer je alles in de praktijk. Adviseren, procederen en onderhandelen. En met ons opleidingsprogramma blijf je leren, zowel juridisch als persoonlijk. Naast de verplichte opleidingen, bieden wij een intensief en persoonlijk intern opleidingstraject. Je krijgt vaardigheids- en kennistrainingen, intensieve begeleiding van shareholders, inspirerende lunchsessies en mentoring. En, zoals anderen dat zeggen, hands-on learning on the job. Of, zoals wij het zeggen, handen uit de mouwen.

Bij doelgerichte advocaten past doelgericht solliciteren

Bij ons vinden alle gesprekken plaats op dezelfde dag. Je hoort zelfs die dag nog of je bij ons aan de slag kunt. Best intensief, best spannend. Maar hee. Dat maakt het ook leuk. Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met onze HR Coordinator Brett Vanderweyden via vanderweydenbr@gtlaw.com of +31 610 342 950 over wat mogelijk is.

Greenberg traurig global

We zijn een geïntegreerd onderdeel van het wereldwijde team dat 40 vestigingen telt en ruim 2.200 advocaten wereldwijd. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Miami en is in 1967 opgericht.

Door onze geïntegreerde aanpak hebben we niet alleen de mogelijkheid te adviseren over strategische zaken en beslissingen, maar hebben we ook de mogelijkheid om legal counsel aan te bieden vanuit verschillende perspectieven.

Onze advocaten en praktijkgroepen worden jaarlijks aangeraden door toonaangevende (internationale) referentiegidsen, zoals PropertyNL Top-40 Vastgoedjuristen in Nederland, IFLR1000’s Financial and Corporate, The Legal 500 EMEA en Best Lawyers.

Doorpakker? Neem nu contact op.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of ben je op zoek naar meer informatie, neem contact op met onze HR Coordinator Brett Vanderweyden via vanderweydenbr@gtlaw.com of +31 610 342 950.

Wil je ons eerst digitaal beter leren kennen? Bezoek onze websites of LinkedIn: