Clifford Chance

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Fiscaal Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Clifford Chance

WAAROM CLIFFORD CHANCE?

Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende professionele dienstverleners die cliënten helpt hun doelen te bereiken door de hoogste wereldwijde normen van zakendoen en wetgeving te combineren met lokale gespecialiseerde dienstverlening. We beschikken in Amsterdam over de secties Global Financial Markets, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.

Het kantoor van Clifford Chance bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan transacties en opdrachten.

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Daarom hebben wij in 2000 ons eigen internationale opleidingsinstituut opgericht: de Clifford Chance Academy. Onze advocaten hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen van de Academy vinden verspreid over Europa plaats, wat het mogelijk maakt buitenlandse kantoorgenoten te ontmoeten met wie er in de praktijk ook veel wordt samengewerkt. Als onderdeel van de Academy biedt Clifford Chance haar startende advocaten een opleiding aan de Law Firm School (LFS) aan, een opleidingsinstituut van zestien participerende advocatenkantoren met een commerciële en financiële praktijk.

Wij zijn doorlopend op zoek naar student-stagiaires, advocaat-stagiaires, kandidaat-notarissen en fiscalisten. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten (zowel op kantoor als op locatie) om met ambitieuze studenten in contact te komen. In november organiseren wij samen met de Rabobank een tweedaagse masterclass (Best of Both Worlds) en in mei organiseren wij onze driedaagse internationale masterclass (Select Class). Daarnaast bieden wij studenten de kans om tijdens een student-stage in twee maanden de internationale advocatuur te ontdekken.

Benieuwd hoe het is om je carrière bij Clifford Chance Amsterdam te starten?

Kijk op careers.cliffordchance.com/amsterdam en solliciteer naar de mogelijkheid die bij jou past! Of neem een kijkje op onze Linkedin en Instagram pagina's.

Vragen? Email ons op recruitment.amsterdam@cliffordchance.com

© Clifford