Werkstudent(e) - Banking & Finance

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here. 

Waar ga je werken? 

Hogan Lovells behoort tot de grootste internationale advocatenkantoren en heeft meer dan 47 kantoren in Afrika, Azië, Europa, Latijns Amerika, het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken meer dan 2600 juristen bij Hogan Lovells waarvan circa 60 advocaten, (kandidaat-) notarissen, fiscalisten en paralegals in Amsterdam.  

Hierdoor biedt Hogan Lovells Amsterdam “the best of both worlds”; het combineert een high quality global omgeving met de voordelen van een kantoor met een informele sfeer en korte lijnen. Wij voorzien onze cliënten van helder, praktisch en hoogwaardig advies door middel van een gezamenlijke aanpak. Wij ontwikkelen snel uitvoerbare en haalbare oplossingen voor de complexe uitdagingen waarmee onze cliënten worden geconfronteerd. 

Innovation, Diversity & Inclusion en Responsible Business zijn belangrijke prioriteiten voor ons kantoor. Hogan Lovells behoort tot de top 5 van meest innovatieve advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa. Wij blijven ervoor zorgen dat de samenstelling van onze medewerkers een goede weerspiegeling is van de rijke diversiteit van onze cliënten en de maatschappij.  

Het doen van pro bono- en vrijwilligerswerk zit in het DNA van onze mensen. Op deze manier nemen we onze verantwoordelijkheid om iets terug te geven aan de maatschappij.  

Onze mensen zijn de sleutel tot succes en daarom proberen wij in alle regio’s van onze wereldwijde praktijk de meest getalenteerde mensen aan te trekken en te behouden. 

Wat kun je verwachten? 

Als werkstudent ben je gedurende drie maanden circa twee dagen in de week onderdeel van onze Banking & Finance unit. De unit adviseert en begeleidt ondernemingen, financiële instellingen en private equity investeerders op het gebied van nationale en internationale financieringstransacties, herstructureringen en securitisaties. Je taken zijn breed en divers, variërend van het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's, blogs en conceptadviezen, tot het voorbereiden van presentaties. Daarnaast ben je uiteraard welkom bij al onze sociale activiteiten. Hierdoor komt alles aan bod tijdens je werkstudentschap waardoor je een goed beeld krijgt van hoe het is om onderdeel te zijn van Hogan Lovells. 

Wie ben jij?    

  • Je bent een enthousiaste en ambitieuze student in de laatste fase van je rechtenstudie; 

  • Je hebt aantoonbare affiniteit en/of werkervaring met Banking & Finance; 

  • Je neemt initiatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden; 

  • Je hebt een sterk relativeringsvermogen en oog voor detail; 

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. 

 Geïnteresseerd?  

Indien je wilt solliciteren klik je op de ‘apply’ button. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden. We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele (stage)beoordelingen.  

Vergeet niet in je motivatiebrief te vermelden per wanneer je beschikbaar bent.  

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Naomi Bunt via telefoonnummer 020-5533660 of per mail: 
amsterdam.recruitment@hoganlovells.com   

Apply