Senior juridisch secretaresse

Bedrijf
DVDW
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.werkenbijdvdw.nl

Omschrijving

Den Haag

Wil jij jouw kennis en kunde inzetten bij een toonaangevend advocatenkantoor? En je kennis en ervaring ook verder ontwikkelen in samenwerking met enthousiaste collega’s? Heb jij “aan één woord genoeg”? Dan zijn wij op zoek naar jou. Deze vacature is uitermate geschikt voor een ervaren secretaresse de een volgende stap in zijn of haar ontwikkeling ambieert.

Wat deze functie jou brengt

Binnen onze sectie Ondernemingsrecht / M&A werken experts die de kennis en ervaring met het ondernemingsrecht combineren met fusies en overnames. Zo worden onze cliënten optimaal begeleid bij transacties van ondernemingen. Dit hechte, specialistische team wordt aangestuurd door een sectiecoördinator voor wie wij op dit moment op zoek zijn naar een senior juridisch secretaresse.

Samen met twee collega’s ontzorg je het team van advocaten en zorgen jullie ervoor dat de praktijk als een geoliede machine draait. Primair ben jij verantwoordelijk voor de praktijk van de sectiecoördinator, maar als het nodig is neem je natuurlijk jouw collega’s waar en helpen jullie elkaar. Daarbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij het beheer van onder meer de inbox en agenda van jouw leidinggevende en pak je zelfstandig acties die daaruit volgen op. De betreffende sectiecoördinator is drukbezet en zoekt een secretaresse die “aan één woord genoeg heeft”, hem herinnert aan zaken die nog moeten worden opgepakt, zich durft uit te spreken, streeft naar verbetering van bestaande werkprocessen en indien nodig aan het einde van de werkdag nog even door wilt gaan omdat een belangrijke klus die dag nog afgerond moet worden.

In deze functie is discretie, stressbestendigheid, flexibiliteit en zelfredzaamheid erg belangrijk. Geen dag is hetzelfde en het kan zomaar zijn dat je alles moet laten vallen voor een onverwachte klus. Dat maakt het ook uitdagend.

Natuurlijk zijn wij er om je goed te begeleiden. Dat vinden we net zo belangrijk. Je vindt bij ons een informele en open werkcultuur met korte lijnen: je kunt bij iedereen binnenlopen voor vragen en feedback. Deze vacature is uitermate geschikt voor een ervaren secretaresse die een volgende stap in zijn of haar ontwikkeling ambieert.

Wie we zoeken

Jij…

  • hebt een afgeronde secretariële opleiding op MBO-niveau;
  • hebt ervaring als secretaresse (ervaring in de advocatuur is een pré);
  • hebt een stevige persoonlijkheid en bent zowel proactief als flexibel. Je regelt het en “dat lukt niet” bestaat niet. Je vindt het geen probleem om iets af te maken wanneer dat echt nodig is;
  • hebt ervaring Microsoft programma’s en hebt overall feeling voor software;
  • bent stressbestendig en hebt het vermogen om snel te schakelen, maar je kijkt ook vooruit om in te kunnen spelen op wat er mogelijk gaat komen;
  • bent discreet en nauwkeurig. Geen document gaat de deur uit zonder dat de opmaak perfect is;
  • hebt de ambitie om zowel persoonlijk als professioneel te blijven groeien;
  • hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en (als pré) Engelse taal;
  • bent enthousiast en hebt een positieve, praktische instelling.

Plezier in ons werk vinden we essentieel. Plezier daaromheen ook. Daarom organiseren we veel activiteiten, uitjes, borrels, bbq’s en kun je deelnemen aan onze wekelijkse sportprogramma’s. Bij DVDW kun je een carrière lang jezelf zijn.

Van ondersteuner tot partner: iedereen is een schakel in ons recept voor het behalen van de beste resultaten. Omdat we streven naar het beste voor onze cliënten, is groei onmisbaar. Met ruim 80 collega’s in totaal en voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, word ook jij in je werk goed ondersteund.

Solliciteren?

Ben jij ervan overtuigd dat jij een goede aanwinst bent voor ons kantoor? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Andrea Blok, onze HR-Adviseur. Dat kan per e-mail door op onderstaande button te klikken. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met Elza Hoek. Zij is bereikbaar op 088-8100709 of stuur een e-mail naar hoek@dvdw.nl.