Productmanager juridische opleidingen (24-32 uur)

Bedrijf
Lexlumen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben je net of misschien al iets langer geleden afgestudeerd en weet je nog niet precies wat je wil, maar wil je wel juridisch bezig blijven dan is deze baan misschien iets voor jou! Je bent dagelijks bezig met het recht én je wordt aangesproken op je commerciele gevoel!

Lexlumen is een groeiend en dynamisch opleidingsbedrijf in het centrum van Utrecht. Wij organiseren post-academische cursussen voor advocaten, notarissen, belastingadviseurs, accountants en HR managers.

Wij zoeken voor 3 of 4 dagen in de week een ‘Productmanager juridische opleidingen’ op het gebied van het Arbeidsrecht, Personen- en familierecht en het Omgevingsrecht. In deze functie ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het cursusaanbod (online, op locatie en webinars) van Lexlumen. Je onderhoudt contact met docenten, deelnemers en andere externe partijen. Je bedenkt en onderhoudt cursussen en webinars en bent verantwoordelijk voor de marketing hiervan. Je bent het aanspreekpunt tijdens de cursus en je zorgt ervoor dat dit soepel verloopt. Het leveren van kwaliteit is voor ons belangrijk.

Jouw werk bestaat uit:

 • Je bedenkt en organiseert nieuwe cursussen (webinars, live online, op locatie) voor bovenstaande doelgroepen, ondersteund door een administratieve afdeling.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een aantal bestaande cursussen.
 • Je signaleert juridische ontwikkelingen en vertaalt deze samen met de docent naar een voor onze doelgroepen aantrekkelijk cursusprogramma.
 • Je verzorgt zelf de marketing voor je cursussen en webinars.
 • Op de cursusdagen ben je aanwezig voor het contact met de klant en docenten.

Jouw werkomgeving

Lexlumen biedt je een dynamische werkomgeving in een gezellig team van collega’s in het centrum van Utrecht. De verschillende werkzaamheden maken het tot een uitdagende baan met veel afwisseling. Daarnaast werk je zelfstandig en kun je jouw werktijden flexibel invullen. Is het wat voor jou?

Jouw achtergrond

 • Afgeronde universitaire Rechtenstudie
 • Aantoonbare commerciële ervaring (kan ook in een commissie zijn)
 • Netwerker, ondernemend en sociaal vaardig
 • De juiste dosis lef om contact te leggen met toonaangevende docenten
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer
 • Ervaring in en een breed netwerk binnen de advocatuur, rechterlijke macht, universiteiten en het bedrijfsleven beschikt is een pré

Interesse?

Voor meer informatie bel je met Onno Knotter: 030-2657206. Je cv en motivatie kun je mailen naar info@lexlumen.nl t.n.v. Onno.