(Campus) recruiter

Bedrijf
Ploum
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij de (campus) recruiter die wij zoeken? Ben jij een echte netwerker en ga jij graag de uitdaging aan om ons kantoor te helpen groeien? Dan maken wij graag kennis met jou.

Dit ga jij doen als (Campus) Recruiter:

Als (campus) recruiter bij Ploum ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van het recruitmentproces en ben je hét visitekaartje van kantoor op de arbeidsmarkt.

Je enthousiasmeert en werft talentvolle advocaten en notarissen voor ons kantoor. Je benadert actief potentieel interessante kandidaten en werkt aan het opbouwen van een talentpool. Voor kantoorgenoten ben je de sparringspartner bij wervingsgerelateerde vragen.

Je bedenkt en organiseert interne en externe vernieuwende recruitmentevenementen en je bent het aanspreekpunt voor de studie- en studentenverenigingen. Jij krijgt veel energie van het contact met jonge advocaten en notarissen en vindt het leuk om bijvoorbeeld presentaties of workshops te geven tijdens campusrecruitmentactiviteiten.

Je schrijft de vacatureteksten en social media berichten en verzorgt de administratieve werkzaamheden op het gebied van recruitment. Daarnaast zoek je continu naar mogelijkheden om het recruitmentproces naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast vind je het leuk om samen met HR en Marketing nieuwe recruitmentplannen op te stellen en na te denken over bijpassende arbeidsmarktcommunicatie. Je zorgt vervolgens voor de uitvoering van de inhoud en bewaakt de voortgang alsmede de bijbehorende budgetten.

Wij zoeken

  • Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een achtergrond in Rechten, Psychologie, Human Resources of Communicatie;
  • Je hebt minimaal 1-3 jaar werkervaring in werving & selectie of in de advocatuur;
  • Als visitekaartje van ons kantoor ben je representatief en vind je het leuk om de organisatie van events op uitstekende wijze te verzorgen;
  • Je bent innovatief en continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze events zo onderscheidend mogelijk te maken en in de markt in te zetten;
  • Je bent een organisatorisch en zelfstandig persoon die snel kan schakelen en een eigen draai aan de functie kan geven;
  • Affiniteit met de juridische doelgroep is een sterke pré;
  • Je bent creatief, enthousiast, proactief en een echte netwerker;
  • Je hebt kennis van recruitment, social media/online netwerken, jobsites, Google etc.;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

Ons aanbod

We bieden een zelfstandige, vrij in te vullen en interessante functie met een gevarieerd takenpakket voor 32 tot 40 uur per week. Naast ontwikkeling kun je ook rekenen op veel gezamenlijke sociale activiteiten. Er is daardoor een goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zo kennen wij een dertiende maand).

Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam, aan de Blaak en goed bereikbaar met het OV.

Ploum iets voor jou?

Wij zijn een modern, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor in het centrum van Rotterdam. Bij Ploum staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Wij gaan voor pragmatische partnerships, waarin we écht samenwerken en ondernemend zijn. In een fijn, open en betrokken team werken wij samen met de klant aan grote en uitdagende cases. Samenwerken en respect voor iedereen staat centraal. Met gedeelde waarden kom je verder.

Interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim van Beest, Senior medewerker HR via +31 610935283.