Recruiter (32-40 uur per week)

Bedrijf
Van Benthem & Keulen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Kom werken bij een van Nederlands toonaangevende kantoren in advocatuur en notariaat.

Ben jij een geboren netwerker? Wil jij een bijdrage leveren aan de snelle groei van ons kantoor én het verder verstevigen van ons werkgeversmerk? Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar persoonlijk contact en samenwerking hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het team en de functie

Ons HR-team bestaat uit een HR-manager, een HR-adviseur en een coördinator studentenactiviteiten. Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar een bevlogen recruiter.

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z organiseren en uitvoeren van het recruitmentproces voor zowel aanstormend juridisch talent als voor onze niet juridisch professionals. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en contactpersoon voor universiteiten, studenten– en studieverenigingen en diverse externe relaties. Daarnaast ben je sparringpartner voor collega's met vragen over recruitment. Onder jouw aansturing en in nauwe samenwerking met de coördinator studentenactiviteiten vertegenwoordig jij Van Benthem & Keulen bij recruitmentbeurzen, bedrijvendagen, in-housedagen, netwerkevents en recruitmentdiners. Samen initiëren, organiseren en begeleiden jullie daarnaast eigen recruitmentevents, onder andere vanuit onze eigen professionele studio.

Jij weet als geen ander nieuw talent te vinden, enthousiast te maken en te binden. Je maakt hiervoor onder andere actief gebruik van social mediakanalen.

Jouw werk gaat verder dan werving en selectie! Je gaat werken aan een vernieuwende employerbranding strategie. Je geeft proactief inhoud en vorm aan het arbeidscommunicatieplan en je hebt het doel om met ons in de top tien van de aantrekkelijkste werkgevers in de juridische markt terecht te komen. Diversiteit en inclusie zijn voor ons kantoor een belangrijk strategisch speerpunt en hier kun je in jouw functie écht het verschil maken.

Jij bent

 • Een echte bouwer die het leuk vindt om vorm te geven aan deze nieuwe functie
 • Een netwerker, innovatief en continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de events van ons kantoor zo onderscheidend mogelijk te maken en in de markt te zetten
 • Gewend om zelfstandig, planmatig en resultaatgericht te werken maar maakt ook graag onderdeel uit van een gedreven team

Jouw kennis en werkervaring

 • In het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding (Rechten is een pre)
 • Ervaring in een vergelijkbare functie helpt, maar het belangrijkste zijn je communicatieve vaardigheden en je resultaatgerichtheid
 • Affiniteit met de zakelijke of juridische dienstverlening
 • Zowel in het Nederlands als in het Engels in staat om mondeling en schriftelijk uitstekend te communiceren

Wij bieden

 • Volop ruimte voor eigen initiatief en creativiteit in een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt
 • Een werkomgeving waarin veel aandacht is voor ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking
 • De mogelijkheid om je verder te bekwamen in het recruitmentvlak & HR, Marketing & Communicatie
 • Vanzelfsprekend een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden

Zo maken wij legal

Onze medewerkers zijn gedreven, altijd in beweging en verbinden zich met elkaar, onze cliënten en met de maatschappij. Niet voor niets verkoos de MT1000 ons al twee keer tot beste juridisch dienstverlener (2019-2021) van Nederland.

In ons vakgebied betekent stilstand achteruitgang. We bieden je daarom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Vakinhoudelijk, maar ook qua soft skills. Tegelijkertijd is er meer dan werk. Onze successen vieren we daarom samen en we hechten veel waarde aan onze onderlinge verbinding. Zo blijven we individueel en als team in beweging om samen de beste resultaten te behalen. Want samen maken wij legal.

Maak jij legal met ons?

Wil jij samen met ons een bijdrage leveren aan de snelle groei van ons kantoor én het verder verstevigen van ons werkgeversmerk? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv naar ramon@derecruiter.nl, ter attentie van Ramon de Meijer, Recruiter. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Ramon +31 (0)6 14 41 24 03 of Margot Jansen, HR Manager, +31 (0)6 38 17 21 06.

In het kader van jouw sollicitatie verwerken wij jouw persoonsgegevens als volgt: privacy statement.