Juridisch praktijkondersteuner/ secretaresse - Omgevingsrecht (24 tot 40 uur per week)

Bedrijf
Van Benthem & Keulen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij een enthousiaste juridisch praktijkondersteuner/secretaresse en op zoek naar een uitdagende functie bij een ambitieus en innovatief kantoor in de advocatuur en het notariaat? Kun jij goed organiseren, heb je een dienstverlenende en hands-on mentaliteit en ben je digitaal vaardig? Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en heb je ervaring in de zakelijke dienstverlening (pre)?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team en de functie

Vanwege de groei van onze praktijkgroep Vastgoed, Overheid en Zorg, waar het team Omgevingsrecht deel van uitmaakt, breiden wij het team met praktijkondersteuners uit. Dit betrokken team springt in hectische tijden voor elkaar in de bres en biedt de juiste ondersteuning waardoor de advocaten maximaal kunnen presteren. Je vervult een spilfunctie en bent het eerste aanspreekpunt voor zowel cliënt als advocaat.

In samenwerking met de advocaten ben je van begin tot het eind betrokken bij het werk voor de cliënt.
Jij houdt overzicht over alle lopende zaken. Het beoordelen van documenten op basis van belang, prioriteit en benodigde afhandeling is essentieel. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie uitdagend. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het organiseren van interne en externe bijeenkomsten, het onderhouden van cliëntencontact, agendabeheer, het ondersteunen bij de voorbereiding van pitches/aanbestedingen, het bijhouden van de cliëntadministratie en het redigeren en versturen van mails, brieven en overige stukken/ correspondentie en agendabeheer.

Jij bent

  • Een stevige, klantgerichte en proactieve persoonlijkheid
  • Een sociaalvaardige teamspeler die begrijpt dat verbondenheid met collega's en cliënten essentieel is om op een hoog niveau te kunnen presteren
  • Initiatiefrijk en ondernemend

Jouw kennis en werkervaring

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HBO-Rechten)
  • Ervaring binnen de juridische dienstverlening/advocatuur is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling én schriftelijk, en een goede beheersing van de Engelse taal
  • Uitstekende kennis van het MS Office pakket

Wij bieden

Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende en veelzijdige functie in een groeiend team. Onze werksfeer is persoonlijk en informeel. Samenwerken staat hoog in ons vaandel en er is ruime gelegenheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hanteren een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Herken jij je in dit profiel en spreekt de uitdaging je aan? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar werken@vbk.nl, ter attentie van Marga Fennema, Human Resources. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan telefonisch contact op met Frank Mulder +31 (0)30 25 95 549.

In het kader van jouw sollicitatie verwerken wij jouw persoonsgegevens als volgt: privacystatement.