Notarieel Secretaresse Vastgoed

Bedrijf
Allen & Overy
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Juridisch Onderzoek, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk. Kenmerkend van het kantoor is de no-nonsense cultuur.

Functie

Als Notarieel Secretaresse ondersteun je een team van (kandidaat-)notarissen binnen de praktijkgroep Projects & Real Estate.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het passeer klaar maken van de akten, het verzorgen van de (online) registratie/deponering van stukken bij het handelsregister en Kadaster en/of andere instanties, rechercheren, het bijwerken van aandeelhoudersregisters, het maken van afschriften van akten en het toezenden aan cliënt van de relevante documenten
 • Het verzorgen van de legalisaties van documenten, het declareren van de legalisaties en de verzending van de documenten naar cliënt
 • Verzoeken van cliënten afhandelen op adequate en correcte wijze e.e.a. in overleg met de betrokken kandidaat-notaris
 • Het bijhouden van eigen inbox, scannen, kopiëren en filen van getekende documenten en andere relevante documenten
 • Het opstellen van lawyer’s letters en engagement letters
 • Het aanmaken van nieuwe zaken en dossiers en termijnbewaking daarvan
 • Het op orde houden van dossiers en de archivering daarvan
 • Het ondersteunen van de (kandidaat-)notarissen bij het opstellen van  volmachten en ondersteunende documentatie
 • Overige werkzaamheden zoals telefoon- en agendabeheer, meetings en vluchten boeken

Wij zoeken

Voor deze functie zoeken wij een ervaren collega die begrijpt wat het notariaat inhoudt en in dit werk uitdaging ziet. Je bent een aanpakker, zeer accuraat en je levert graag goede kwaliteit. Je bent iemand die secuur en zelfstandig werkt, snel het werk eigen kan maken, structuur kan aanbrengen en graag leert.

Deze functie is geschikt voor iemand met een HBO werk – en denkniveau. Werkervaring binnen het notariaat is een grote pré. Het zeer goed beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal is een vereiste, zowel mondeling als schriftelijk. Tenslotte wordt er van je verwacht dat je goed in een team kunt werken en ben je bereidt je collega secretaresses (en kandidaat-)notarissen te helpen bij drukte of vakantie.

Wij bieden

 • Een mooie rol in een hecht team
 • Een goed salaris
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijke pensioensregeling, goede reiskostenvergoeding, abonnement bij een luxe gym in Amsterdam
 • Een goede sfeer in een dynamisch bedrijf
 • Verschillende relevante trainingen zoals communicatie, effectief werken, feedback geven & ontvangen
 • De mogelijkheid om je in te zetten voor goede doelen
 • Een royale winstdeling

Daarnaast vinden we het belangrijk om te genieten. Daarom hebben we de lekkerste koffie van onze barista, organiseren we jaarlijks een teamuitje en hebben we een spectaculair eindejaarsfeest. En natuurlijk zal de vrijdagmiddagborrel niet ontbreken. Sportievelingen kunnen zich ook aansluiten bij de diverse sportteams. Uiteraard gaat dit alles helaas niet onder de huidige omstandigheden, maar ook in deze tijd van thuiswerken organiseren we veel (digitaal) om verbonden te blijven.

Solliciteren?

Onze open en inclusieve bedrijfscultuur stimuleert ambitieus talent, wie je ook bent. Wij geloven in de kracht van een grenzeloze samenstelling van onze teams. Mede daardoor zijn wij in staat om successen te behalen en als organisatie te blijven groeien. Enthousiast geworden? Upload dan je cv via deze link en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.