Advocaat-stagiair(e) - Insolventie- en ondernemingsrecht

Bedrijf
Cees advocaten
Type
Vacature
Locatie
Den Haag,Delft
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Heb jij je opleiding rechten (bijna) afgerond en wil jij als advocaat op hoog niveau aan de slag in het insolventie- en ondernemingsrecht bij  het leukste advocatenkantoor van Den Haag? Zoek jij afwisseling, adrenaline, dynamiek en juridische uitdagingen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat houdt deze functie in?

Als advocaat-stagiair insolventie- en ondernemingsrecht maak je deel uit van een enthousiast team waarmee je werkt aan diverse juridische zaken op het gebied van insolventie- en ondernemingsrecht. Je wikkelt faillissementen af, behandelt (complexe) insolventieprocedures en assisteert bij ondernemingsrechtelijke geschillen en procedures.

Gedurende je opleidingsjaren ga je geleidelijk steeds meer zelfstandig zaken behandelen en wij bieden jou in de loop van de tijd de gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen. Het volgen van de beroepsopleiding en het voldoen aan de opleidingseisen van de Orde heeft voor ons prioriteit.

Locatie

De standplaats voor deze functie is op ons mooie kantoor in het hart van Den Haag. Daarnaast is er ook ruimte om op onze andere vestiging in Naaldwijk te werken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt de WO-opleiding rechten (bijna) afgerond;
  • Je hebt affiniteit met en kennis van het insolventie- en ondernemingsrecht;
  • Je hart gaat sneller kloppen van faillissementen en ondernemingsrechtelijke geschillen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Direct solliciteren?

Vul dan het onderstaande sollicitatieformulier in via deze link