Werkstudent anonimiseren kennissysteem

Bedrijf
Pels Rijcken
Type
Bijbaan
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een werkstudent die kan assisteren bij het anonimiseren van de documenten in ons kennissysteem. Ben jij nauwkeuring en (enigszins) bekend met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

In deze functie beoordeel je of de documenten die zijn opgenomen in  ons kennissysteem geanonimiseerd moeten worden. Daarnaast ga je aan de slag met documenten - in verschillende formaten - te anonimiseren conform de AVG.

Je bent breed inzetbaar en neemt plaats op een of meer secties. Je wordt uiteraard begeleid door een Professional Support Lawyer.
 

Wat bieden wij jou als werkstudent?

Als werkstudent krijg je de kans om deel uit te maken van onze unieke praktijk. Een  werkstudentschap is een goede manier om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocatenkantoor. Je werkt vanuit ons kantoor naast het Centraal Station in Den Haag. Verder zal je deel uitmaken van de grotere groep werkstudenten binnen kantoor.

Daarnaast zijn er (sociale) activiteiten waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen. We organiseren regelmatig activiteiten en op sportief vlak kun je je aansluiten bij de wekelijkse bootcamp.

Uiteraard ontvang je voor je werkzaamheden een marktconform salaris.
 

Wat is jouw achtergrond?

Je hebt  het eerste jaar van de bachelor rechten afgerond of bent derdejaars HBO-rechten. Je bent vanaf 1 februari 2023 vier maanden beschikbaar gedurende (ongeveer) 2 dagen per week. Je bent nauwkeuring en je hebt bij voorkeur affiniteit met de AVG.
 

Hoe kun je reageren?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande knop. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Jet van Os (recruiter).
 

Een pre-employment screening is onderdeel van het sollicitatie- en selectieproces.