Student-stagiair(e)

Bedrijf
Pels Rijcken
Type
Stage
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben je derde of vierdejaars rechtenstudent en op zoek naar een stage in de advocatuur? Ontdek of Pels Rijcken bij jou past tijdens een oriëntatiestage van twee maanden in Den Haag.

In de eerste twee weken is onze bibliotheek je uitvalsbasis. Je maakt, samen met andere student-stagiaires, kennis met onze secties en praktijkgroepen. Door afwisselende opdrachten krijg je een goede indruk van onze expertises. De rest van je stage werk je in een van onze secties: Bestuursrecht, Bouw- en aanbestedingsrecht, Cassatie, Civiel (proces)recht, Ondernemingsrecht, Ruimte en milieu, Strafrecht, Innovation, Privacy & Technology en Vastgoed.

Tijdens je stageperiode word je begeleid door stagecoördinatoren van de studentstage commissie. Zij maken je wegwijs in het kantoor en evalueren jouw werk en ontwikkeling. Gedurende je stage ontvang je een stage­vergoeding. Deze bedraagt 800 euro.

Spreekt bovenstaande jou aan? Stuur dan je stukken via onderstaande button. Heb je vragen, neem dan contact op met Jet van Os.
 

Een pre-employment screening is onderdeel van het sollicitatie- en selectieproces.