Advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht & Commerciële geschillen

Bedrijf
GMW advocaten
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij zoeken een advocaat-stagiair voor onze sectie Ondernemingsrecht & Commerciële geschillen

Dit ga je doen

Je draait volop mee in een afwisselende, uitdagende en groeiende praktijk. Als advocaat treed je op voor bedrijven, bestuurders, aandeelhouders en vennoten. Je adviseert en procedeert over onderwerpen binnen het vennootschaps- en rechtspersonenrecht en over handelszaken. Dat doe je voor cliënten die ons waarderen om onze oplossingsgerichte aanpak en hoogstaande juridische kwaliteit van dienstverlening.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Ook jij bent gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken.  Je weet van aanpakken. En bovendien ben je ondernemend en zoek je kansen om jouw praktijk (en jezelf) te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande eisen:

 1. Een afgeronde (WO) rechtenstudie, bij voorkeur met specialisatievakken die aansluiten bij het werk van de sectie.

 2. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 3. Je bent een goed jurist, met een scherp analytisch vermogen en je denkt in oplossingen en niet in problemen.

 4. Ook heb je een commerciële instelling, je bent flexibel en ambitieus.

 5. Je hebt interesse in het bedrijfsleven.

Dit is wat wij jou bieden

 1. Een uitdagende, interessante en afwisselende baan in een bloeiende praktijk.

 2. Zeer goede arbeidsvoorwaarden, naast een prima salaris en pensioen, zoals geboorteverlof voor mannen, flexibele werktijdindeling (werken wanneer en waar je wilt), extra vandaag-even-niet dagen, de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen als je langer dan 5 jaar bij ons werkt en het volgen van een niet-inhoudelijke cursus, bijv. een cursus meditatie om de geest fit te houden.

 3. Toekomstperspectief, goede begeleiding en voortdurende kansen om jezelf verder te ontwikkelen, zoals het volgen van een specialisatieopleiding.

 4. Een prettige werkomgeving die informeel, collegiaal en stimulerend is.

 5. Veel ruimte voor eigen initiatief.

 6. Een uitstekende balans tussen werk en privé.

 7. Werken in een mooi monumentaal pand, vol met kunst, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken!

Dit zijn wij

Bij GMW werken wij met zo’n 30 advocaten voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren (waaronder veel expats). Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand. Onze inbreng bij het succesvol oplossen van complexe zaken zorgt voor een internationaal klantenbestand. GMW heeft een bijzondere expertise in procederen.

Wij richten ons op Ondernemingsrecht & Commerciële Geschillen, Insolventie & Herstructurering, Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht en Aansprakelijkheid & Letselschade.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingafdeling die meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering. Wij bieden een inclusieve en diverse werkomgeving. GMW streeft ernaar maatschappelijk verantwoord te werken.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar Stephanie de Wit (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Stephanie de Wit (06 187 456 89) of Christiaan Mensink (06 391 138 84). Zij zijn beide partner.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.

Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.