Advocaat-stagiair(e) Banking & Finance

Bedrijf
Baker McKenzie
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Juridisch Onderzoek, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Informatie

De praktijkgroep Banking & Finance in Amsterdam treedt in hecht teamverband op voor Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen en ondernemingen op het gebied van Nederlandse en internationale financieringstransacties, securitisations, structured finance en het effectenrecht. Het team onderscheidt zich door een brede expertise en de mogelijkheid tot specialisatie die aansluit bij de interesse en vaardigheden van de individuele advocaat. Het Nederlandse team bestaat uit 15 advocaten en is per direct op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire! 

Functie

Als advocaat Banking & Finance werk je dagelijks samen met je collega’s en cliënten in Nederland en de rest van de wereld. Je bent werkzaam binnen het gehele spectrum van Banking & Finance waardoor je uitgedaagd wordt je kennis creatief in te zetten op een breed werkgebied en je een brede ervaring opbouwt. Je wordt regelmatig uitgenodigd voor internationale practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten onderhoudt met je binnenlandse- en buitenlandse collega’s. Wij kennen binnen ons kantoor geen verplichte sectie-wissel. Je collega’s binnen de sectie en het kantoor dragen zorg voor een intensieve begeleiding en opleiding.

Eisen

We zoeken een enthousiaste advocaat-stagiaire met afgeronde studie civiel recht en aantoonbare affiniteit met Banking & Finance. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze groeiende praktijk door je in te zetten voor de cliënt- en praktijkgroep. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en je wilt werken in een internationale omgeving aan grensoverschrijdende transacties in een hecht team! 

Interesse

Ben jij klaar voor deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan middels het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op Nina Rolsma (Recruiter), via nina.rolsma@bakermckenzie.com.