Advocaat-stagiair ondernemingsrecht (vestigingsplaats Amsterdam)

Bedrijf
Damsté advocaten - notarissen
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wegens uitbreiding van de German Desk in onze vestiging in Amsterdam zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met bijzondere interesse in de internationale (Duitstalige) handels- en ondernemingsrechtpraktijk. Heb je affiniteit met deze rechtsgebieden en je WO-opleiding Nederlands recht afgerond of rond je deze binnenkort af? Wie weet word jij  onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Naast het volgen van de Beroepsopleiding Advocatuur (leerlijn civiel recht) krijg je training on the job. Je draait direct mee in de praktijk. Je staat onze cliënten bij in handelszaken, in het bijzonder op de gebieden internationale koop, distributie en logistiek. Samen met een van onze partners ga je vanuit onze nieuwe locatie in Amsterdam werken aan de uitbouw van onze German Desk. Omdat wij ons richten op de internationale en in het bijzonder de Duitse markt vinden wij het essentieel dat je de Duitse taal goed beheerst.

Waar kom je te werken?

Met meer dan 50 advocaten, (kandidaat-)notarissen en meerdere Rechtsanwälte is Damsté advocaten – notarissen, met vestigingen in Enschede en Amsterdam, één van de 35 grootste kantoren van ons land. We hebben een brede MKB-klantenkring die we adviseren en waarvoor we waar nodig procederen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven, ambitieuze en ondernemende collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Duitse taal. Je woont in de regio Amsterdam of bent bereid om te verhuizen. Kom je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris dat is afgestemd op je werkervaring, 27 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon en laptop van de zaak.

Geïnteresseerd in deze functie en ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie (06-20435209) of solliciteer rechtstreeks via deze link