Advocaat-stagiair(e) arbeids- en medezeggenschapsrecht

Bedrijf
Kennedy Van der Laan
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Dit is jouw kans. Je kunt nu solliciteren voor de functie advocaat-stagiair(e) bij onze sprankelende en gezellige sectie arbeidsrecht. Een gezonde werk-privé balans staat bij ons voorop, want je wordt meer dan alleen advocaat. En je hoeft op niemand te lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met snelle sneakers.

Jouw nieuwe team

Als advocaat op deze sectie werk je in een hoogwaardige advies- en procespraktijk en werk je nauw samen met advocaten van andere secties. Je helpt bedrijfsjuristen, HR-teams, senior managers en ondernemingsraden met hun vragen. Daarbij adviseer – en waar nodig procedeer - je over individuele en collectieve vraagstukken zoals ontslagzaken, cao-kwesties, grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en adviseer je op strategisch niveau over de arbeidsrechtelijke aspecten van reorganisaties, overnames en outsourcing. Van multinationals tot kleine startups en sectoren van fashion en retail, technologie, gezondheidszorg, financiële instellingen tot FMCG. Onze arbeidsrecht- en medezeggenschapspraktijk is internationaal erkend door toonaangevende gidsen zoals Chambers & Partners en Legal500.

Onze sectie arbeids- en medezeggenschapsrecht bestaat uit 13 advocaten waarvan 3 partners en 2 Professional Support Lawyers. Nieuwsgierig met wie je gaat samenwerken? Bekijk alle collega’s van de sectie arbeidsrecht op onze medewerkerspagina.

Als je bij ons komt werken krijg je:

 • Een baan met aandacht voor een gezonde work-life balance
 • 30 vakantiedagen
 • Een winstdelingsregeling
 • Spullen voor een prachtige thuiswerkplek
 • Een 13de maand en vakantiegeld
 • Een fiets “van de zaak”
 • Een telefoon en een laptop
 • Gratis biologische lunch en koffie van onze kantoorbarista
 • Deelname aan ons opleidings- en ontwikkeltraject van MindWork Productions
 • 24/7 mogelijkheid om tijdens je werk te sparren met een psycholoog via OpenUp

Wat neem je mee als je kiest voor deze baan?

 • bevlogenheid voor het arbeidsrecht
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • het talent om helder te adviseren
 • de behoefte om zowel samen te werken als veel zelfstandig te doen
 • een betrokken kijk op de wereld om je heen.

  Optioneel: je vindt het leuk om op maandag het eredivisieweekend na te bespreken in de wekelijkse teamcall met collega Ajacieden, Feyenoorders en PSV’ers (of kan met de ogen rollen en zuchten als dat gebeurt).

Diversiteit en inclusie

Daarnaast vinden we het belangrijk om te benoemen dat wij een werkomgeving willen bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst of achtergrond. Bij Kennedy Van der Laan is iedereen welkom. In dat kader moedigen we mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze vacature.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Hannema, ex-advocaat en corporate recruiter of Chris Nekeman, advocaat en partner. Als je voor jouw sollicitatie langs wilt komen om meer te horen over het kantoor, het team en de openstaande functie, ben je van harte welkom. Of nog beter: wil jij direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ontvangen we jouw reactie graag via onderstaande link in de vorm van je cv, cijferlijsten en motivatiebrief.