Open Sollicitatie Werkstudent

Bedrijf
AT Osborne
Type
Bijbaan
Locatie
Brussel,Baarn
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij je studie combineren met je (eerste) serieuze werkervaring en direct relevante werkervaring opdoen? Lees dan snel verder!

Bij AT Osborne werk je in een professionele werkomgeving bij een van onze focusgebieden Gezonde Samenleving, Toekomstbestendige Infrastructuur en Duurzame Leefomgeving. Wij zijn een consultancybureau dat een bijdrage levert aan projecten met impact op de directe leefomgeving en de maatschappij. Projecten waar we trots op zijn!

Als werkstudent krijg je de unieke mogelijkheid om in je eigen (toekomstige) vakgebied, via learning-on-the-job, nuttige werkervaring op te doen. Ook leer je direct meer over het werken met professionals in een professionele werkomgeving. Daarmee maak je een vliegende start zodra je je studie hebt afgerond! Zo hebben voorgangers gewerkt aan bijvoorbeeld de verduurzaming van onze organisatie, het analyseren van ouderenzorginstellingen, een business case voor een aantal waterstof gerelateerde projecten, het verbeteren van een accountancy tool en juridisch onderzoek naar de gelijkwaardigheidsbepaling uit het bouwbesluit.

Wie zoeken wij?

Je bent een WO-student in de laatste fase van je studie met affiniteit voor de publieke sector en wilt maatschappelijke impact maken. Je zoekt een fijne (misschien wel eerste) werkplek naast je studie, waar je de kans krijgt om bij een professioneel bedrijf praktische werkervaring op te doen binnen kantoortijden. Je werkt hard, bent proactief, analytisch en betrouwbaar. Je kunt je goed zelfstandig redden, maar vraagt om hulp wanneer je dat nodig hebt. Tevens denk je graag na over hoe dingen (nog) beter kunnen.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure start met een motivatiebrief en CV. Bij deze motivatiebrief willen we graag lezen binnen welk focusgebied je aan de slag wilt en welke interesses je hebt. Met je profiel en interessegebieden gaan wij kijken of er een mogelijke match is binnen het focusgebied op een van onze projecten.

You Matter

Natuurlijk krijg je een mooi salaris en een reiskostenvergoeding. Naast hard werken in een hecht team en vinden we plezier maken net zo belangrijk! We organiseren geregeld teamuitjes, borrels, lezingen en sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. Wij bieden je een mooie plek om jezelf binnen ons vakgebied te ontwikkelen en een kijkje in de keuken te nemen. Daarnaast snappen wij ook dat je studie belangrijk is en kan je je uren flexibel inrichten. Tot slot is het ook mogelijk om soms vanuit huis te werken.

Meer weten of solliciteren?

Interesse? Stuur dan snel je motivatie en CV op naar recruitment@atosborne.nl.