Werkstudent Tax

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

De Tax unit houdt zich bezig met zowel de advisering en begeleiding van transacties als algemene fiscale advisering van vaste relaties, waarbij zowel zelfstandig gewerkt wordt als in multidisciplinair verband, samen met andere business units. Het team begeleidt het nationale en internationale bedrijfsleven en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van o.a. internationale fiscale (her)structurering, M&A, securitisatie, financieringen en derivaten, het opzetten van beleggingsfondsen en werknemersparticipatievormen.

Voor onze Tax unit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werkstudent. De dagelijkse werkzaamheden zullen daarbij normaal gesproken bestaan uit het analyseren van fiscale vraagstukken, het opstellen van memo's en concept adviezen, het assisteren bij fiscale compliance werkzaamheden, het voorbereiden van presentaties en aanverwante zaken.

De ideale kandidaat is een intelligente en gemotiveerde student fiscaal recht of fiscale economie, bij voorkeur in de laatste fase van zijn/haar studie, die twee dagen in de week beschikbaar is gedurende drie maanden.

Geïnteresseerd?

Indien je wilt solliciteren klik je op de ‘apply’ button. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden.  We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijsten, (stage)beoordelingen, getuigschriften en eventuele overige stukken.

Voor vragen kan contact op worden genomen met de HR afdeling via telefoonnummer 020-5533662 of per mail: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.