Werkstudent Banking & Finance

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

Wil jij graag tijdens je studie praktijkervaring opdoen bij een internationaal kantoor?

Voor onze Banking & Finance unit zijn wij op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten in de laatste fase van hun studie, die gedurende drie maanden twee dagen in de week beschikbaar zijn als werkstudent. Dit is de ideale manier om in aanraking te komen met alle facetten van de praktijk!

Onze Banking & Finance unit adviseert en begeleidt ondernemingen, financiële instellingen en private equity investeerders op het gebied van nationale en internationale financieringstransacties, herstructureringen en securitisaties. Zowel in Nederland als internationaal werken we persoonlijk en intensief met elkaar samen in een informele sfeer.

Je taken zijn breed en divers, variërend van het analyseren van diverse juridische vraagstukken, het schrijven van interne memo's, blogs en conceptadviezen, tot het voorbereiden van presentaties. Wij zoeken iemand met een sterk relativeringsvermogen  en oog voor detail.

Geïnteresseerd?

Indien je wilt solliciteren klik je op de ‘apply’ button. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden.  We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijsten, (stage)beoordelingen, getuigschriften en eventuele overige stukken.

Voor vragen kan contact op worden genomen met de HR afdeling via telefoonnummer 020-5533662 of per mail: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.