Werkstudent Notariaat

Bedrijf
DLA Piper Nederland N.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

DLA Piper zoekt een proactieve en enthousiaste Werkstudent Recruitment! 

Als Werkstudent Notariaat maak je deel uit van het team van (kandidaat-) notarissen op de praktijkgroepen Corporate of Real Estate. Je ondersteunt de (kandidaat-) notarissen in hun werkzaamheden op gebied van ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijken of op het gebied van vastgoed transactie- en adviespraktijken. 

Deze functie geeft je de mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van het werk bij een groot internationaal advocatenkantoor en je opgedane kennis in de praktijk te brengen. Bij de werkzaamheden kan je denken aan het voorbereiden en bijwonen van afspraken met klanten, het onderzoeken van vraagstukken en het voorbereiden van adviezen en memo’s. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen het notariaat.

Wij zoeken een student notarieel recht die in de eind-bachelor of master fase zit. Je bent ambitieus en analytisch sterk ingesteld. Je werkt nauwkeurig en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in het Nederlands en Engels. Verder ben je proactief en weet je van aanpakken.

DLA Piper Nederland N.V. is onderdeel van DLA Piper, één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in meer dan 90 steden verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze cliënten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien.

Wij bieden een afwisselende functie voor 2-3 dagen per week, binnen een ambitieuze internationale werkomgeving met uitstekende individuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je werkt in een kamer met een ervaren kandidaat-notaris die jou begeleid en kan helpen.

Heb jij interesse in deze functie? Neem dan contact op met Maaike Vos (+31 6 11 49 87 91, Maaike.Vos@dlapiper.com).