Graduate Recruiter

Bedrijf
DLA Piper Nederland N.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

DLA Piper zoekt een proactieve en enthousiaste Graduate Recruiter!

Over ons

DLA Piper Nederland N.V. is onderdeel van DLA Piper, één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in meer dan 90 steden verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Onze cliënten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien.

Het team

Het HR-team speelt een essentiële rol in de ambitie van onze organisatie. Het stelt DLA Piper onder meer in staat om de juiste talenten aan te trekken, te behouden en verder te ontwikkelen. Het HR-team bestaat momenteel uit een Head of HR, twee HR Advisors, een HR Coördinator, een Learning & Development Advisor, een HR Transformation Lead, een Corporate Recruiter, Graduate Recruiter en twee werkstudenten.

De functie

Als Graduate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces van aanstormend juridisch talent. Jij wordt het gezicht en aanspreekpunt voor studenten en beginnende advocaten, zowel op kantoor als daarbuiten. Je denkt onder andere mee over het recruitmentbeleid, lokaal en internationaal, je houd je zowel intern als extern bezig met de organisatie en uitvoering van recruitmentevenementen en draagt zorg voor het onderhouden van de talentpool en de positionering van ons kantoor op de arbeidsmarkt.

Je zal nauw samenwerken met de andere Recruiters. Daarnaast heb je veelvuldig contact met andere kantoorgenoten, de sollicitatiecommissie, de Marketing & Business Development-afdeling en verschillende studie- en studentenverenigingen. Het gaat om erg afwisselende werkzaamheden en daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief, binnen een internationale werkomgeving met uitstekende individuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over jou

Wij zoeken iemand met een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Rechten. Je hebt een toegankelijke persoonlijkheid, zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden en hebt de ambitie om in diverse teams samen te werken. Verder ben jij zelfstandig, overtuigend, weet je van aanpakken en kan je goed schakelen tussen verschillende ad hoc werkzaamheden. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist.

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende functie binnen een internationale werkomgeving;
  • Direct veel zelfstandigheid en tegelijkertijd een nauwe samenwerking met de rest van kantoor;
  • Een hecht en jong team waarbij enthousiasme, durf en gedeeld succes voorop staan;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website of neem contact op met onze Graduate Recruiter Maaike Vos via maaike.vos@dlapiper.com of +31 6 11 49 87 91.