Junior Kandidaat-Notaris Bouw en Vastgoed

Bedrijf
AKD
Type
Vacature
Locatie
Eindhoven
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en business staf in Nederland, België en Luxemburg. 

Voor het Bouw- en Vastgoedteam van Sven Billet, in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een startende kandidaat-notaris Bouw & Vastgoed.

Het notariaat telt ruim 30 (kandidaat-) notarissen dat is onderverdeeld in een Ondernemingsrechtpraktijk en Bouw- en Vastgoedpraktijk.  Dit laatst genoemde team houdt zich bezig met onder andere aanbestedingen, gebieds- en projectontwikkeling, en vastgoedtransacties. In Eindhoven werk je in een bevlogen betrokken team van 6 professionals. Wil jij je ontwikkelen als kandidaat-notaris Bouw & Vastgoed, lees dan snel verder! 

Junior Kandidaat-Notaris Bouw & Vastgoed

We leren jou de meer gebruikelijke notariële werkzaamheden, het gebied van commercieel en particulier vastgoed. Later word je ook betrokken bij de meer complexere dossiers en ontwikkel jij ook jouw adviesvaardigheden ten aanzien van de projectontwikkelingspraktijk en de transactiepraktijk en alles wat daarmee kan samenhangen.

Tot onze cliënten behoren (semi-)overheden, projectontwikkelaars, beleggers, zorginstellingen, woningcorporaties en corporate users. Je werkt samen in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten van AKD (advocaten en fiscalisten). Je komt terecht in een team met een no-nonsens cultuur, korte lijnen met ruimte voor overleg en opleiding. Wij delen gedrevenheid en passie voor onze bouw- en vastgoedpraktijk.

Je wordt in jouw werkzaamheden steeds zorgvuldig begeleid door Sven en de meer ervaren kandidaat-notarissen. AKD biedt jou daarnaast een hoogwaardig opleidingsprogramma, ‘de AKDMY’. 

Heb jij passie voor het notariële vastgoedrecht, en ambieer jij een topcarrière bij een van de grotere kantoren, maar dan het liefst 'beneden de rivieren'....dan is dit jouw kans!

De ideale kandidaat voor deze positie

  • is afgestudeerd in het notarieel recht (WO), en heeft aantoonbaar bovengemiddeld goede studieresultaten;
  • is aantoonbaar geïnteresseerd in het bouw- en vastgoedrecht;
  • is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken, heeft ambitie en staat voor kwaliteit;
  • beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, en;
  • is accuraat.

Van AKD krijg jij:

Naast deze gave baan, met volop ontwikkelmogelijkheden krijg jij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Daarbij 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), een bonusregeling, pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen, en een volledige reiskostenvergoeding. 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze mooie starterspositie in Eindhoven? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief, stagebeoordelingen en cijferlijsten via deze link. Wil je meer weten, neem dan contact op met Coosje Knape (Recruitment).

Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.