Traineeship Recruitment Consultant

Bedrijf
Dicke Roëll Breedveld
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Waarom?

Ben jij op zoek naar een vliegende start van je carrière? Wil je alles leren over het recruitmentvak? Dan is dit je kans! Door toenemende krapte op de arbeidsmarkt hebben werkgevers in steeds meer sectoren last van een personeelstekort, waardoor de rol van de recruitment consultant belangrijker wordt. Maak kennis met de arbeidsmarkt, spreek met professionals die werkzaam zijn bij verschillende organisaties in verschillende sectoren en ontdek waar jouw talenten liggen. Je ontwikkelt je uiteindelijk tot een succesvolle executive search consultant.

Inhoud van het traineeship:

Leren hoe je goed kan interviewen en selecteren, een assessment terugkoppelt of hoe je een project kan opzetten? Een inhouse week werken bij een advocatenkantoor op de Zuidas? Het zit er allemaal in! Het traineeprogramma is een programma van een halfjaar, speciaal ontwikkeld voor starters die alles willen leren over het recruitmentvak. Daarnaast besteed je veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling. Het traineeship bestaat uit vier verschillende modules: Werven, Selecteren, Technologie en Organiseren. Traineeship Recruitment Consultant Je werkt mee in onze verschillende businesses in de sectoren legal en zakelijke dienstverlening, je bezoekt samen met collega’s klanten, je volgt verschillende cursussen en trainingen, en leert om je eigen projecten op te zetten. Denk daarbij aan een social media of een data analytics project. Geen dag is hetzelfde!

Programma in een notendop:

De eerste week is een introductieweek waarin je ons kantoor beter leert kennen. De rest van het programma: Je werkt mee in de business en doorloopt vier modules binnen deze business. Je doorloopt onder andere een leiderschaps-/personal development programma en volgt bijvoorbeeld een training e-assessments. Als afsluiting van het traineeship heb je een inhouse week bij een opdrachtgever.

Voor wie?

Je bent tijdens je studie sociaal actief geweest en hebt al enige ervaring in een commerciële omgeving (bijvoorbeeld tijdens een stage of bijbaan). Jij bent nieuwsgierig en wilt alles leren over het recruitmentvak. Je zit vol goede ideeën die je graag in de praktijk brengt. Je hebt oprechte interesse in mensen en je bent niet bang om gesprekken aan te knopen zodat je binnen no-time je eigen netwerk opbouwt. Wij zoeken een kandidaat die past binnen onze kernwaarden flair, lef, attent, topkwaliteit, stijlvol en integer.

Wij bieden:

Dicke Röell Breedveld investeert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom organiseren wij binnen dit traineeship Traineeship Recruitment Consultant meerdere seminars, trainingen en stages, zodat je veel leert:

  • Je krijgt een bruto maandsalaris van € 2.700,=, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Je zakelijke telefoonkosten en reiskosten worden vergoed;
  • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding waaronder elke week een coachgesprek;
  • Wij bieden jou na afloop van een geslaagd traineeship graag een rol als consultant aan.

Wie we zijn:

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals en kantoren, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie. Wij werken op hoog niveau met veel ruimte voor persoonlijk aandacht en tijd om in relaties te investeren. Je collega’s zijn energiek en origineel. Daarnaast kan je veel van ze leren. Wij werken hard, tegelijk houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, ons jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes. We lunchen gezamenlijk en maken vervolgens een wandeling in het mooie Den Haag!

Sollicitatieprocedure:

1. Sollicitatie: Wij ontvangen graag uiterlijk 30 juli 2022 jouw CV en motivatie via info@drbgroep.nl;
2. Telefonische kennismaking: Wanneer wij enthousiast zijn over je sollicitatie, nemen wij telefonisch contact met je op om je alvast wat beter te leren kennen;
3. Online Assessment: Na een positief telefoongesprek sturen we je een online assessment waarin we kijken naar jouw persoonlijkheid, drijfveren en competenties. We vragen je deze voorafgaand aan de selectiedagen in te vullen, zodat we het assessment dan met je kunnen doorspreken;
4. Selectiedagen: Op twee dagen voer je in totaal vier verschillende gesprekken met onze partners en consultants;
5. Aanbod: We zijn enthousiast over jou en doen je een aanbod om bij ons te komen werken;
6. Start Traineeship: Welkom op je eerste werkdag bij Dicke Röell Breedveld!

Aanvullende informatie:

Schroom niet om contact met ons op te nemen! Stuur een mailtje naar info@drbgroep.nl, kijk op onze website www.drbgroep.nl of bel 070-3617009 en vraag naar Toon van de Wetering of Naomi Linder.