Consultant Search & Selectie

Bedrijf
Dicke Roëll Breedveld
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Profiel Consultant Search & Selectie

Je maakt deel uit van een ervaren en energiek team dat verantwoordelijk is voor de search & selectie van ervaren juristen en business support professionals voor advocatenkantoren en het bedrijfsleven. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan opdrachten die vaak complex, uitdagend en vertrouwelijk van aard zijn. Je bent in staat om discreet en vertrouwelijk in gesprek te gaan met kandidaten en te adviseren over hun carrière. Je ontwikkelt je eigen stijl, bent onderscheidend en een inhoudelijke sparringpartner en loopbaanadviseur voor kandidaten en klanten. Het werk vereist initiatief, doorzettingsvermogen en creativiteit. Daarbij is een hoge mate van proactiviteit, interactie en resultaatgerichtheid vereist.

Als consultant ben je:

  • Kennisgericht: Je verdiept je in ‘human talent’ vraagstukken en ontwikkelingen en veranderingen binnen (snelgroeiende) organisaties.
  • Resultaatgericht: Zowel individueel als gezamenlijk met het team ben je verantwoordelijk voor de afronding van de opdrachten waarbij het succesvol invullen van de opdracht de standaard is. Consultant Search & Selectie
  • Gestructureerd: Je voert met gemak en plezier meerdere opdrachten gelijktijdig uit. Je werkt systematisch en met een analytische blik beoordeel je kandidaat profielen.
  • Klantgericht: Je zet de search & selectie opdracht op, regisseert en coördineert het proces van voorbereiding, intake tot en met de presentatie van de kandidaten aan de klant. Als tussenpersoon zorg je voor een goede afwikkeling van het proces voor beide partijen Je zoekt naar mogelijkheden om een eigen klantportfolio te ontwikkelen.
  • Achtergrond: Je hebt een academische opleiding afgerond. Je hebt ervaring met de professional services sector omdat je daar nu bijvoorbeeld als recruiter werkzaam bent of omdat je werving & selectie consultant bent. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en bekend worden als topconsultant op het gebied van search & selectie.

Wij zijn:

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals, kantoren en bedrijven, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie. Meer dan 20 jaar werkt DRB voor de top van de advocatuur, de alternative legal service providers en het bedrijfsleven. Ter ondersteuning van onze selectie maken wij gebruik van ons legal leadership assessment. Onze persoonlijke benadering, oprechte interesse in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en continue focus op innovatie is wat ons als team bindt en wat ons een uniek kantoor maakt. Naast onze werkzaamheden houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, het jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes. We lunchen (zo veel mogelijk) gezamenlijk! Onze missie: ‘’We leveren topkwaliteit in alles wat we doen’’ vertaalt zich in onze kernwaarden FLATSI: Flair, Lef, Attent, Topkwaliteit, Stijlvol en Integer.

Aanvullende informatie:

Voor meer informatie over DRB en de functie (www.drbgroep.nl) kun je contact opnemen met Arjen Breedveld (06 - 146 84 589) of Toon van de Wetering (06 - 130 35 632). Je kunt je CV sturen naar info@drbgroep.nl.