Organisatietalent

Bedrijf
Lexlumen
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Organisatietalent gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Wij zijn op zoek naar een leuke collega. Misschien is er een match!

Wie zoeken wij?

Heb jij affiniteit met het recht, ben je afgestudeerd aan het HBO/WO, houd je ervan om dingen in goede banen te leiden en te organiseren en ben je op zoek naar een baan voor 24 à 32 uur in Utrecht? Spreekt het jou aan om intern met je collega’s samen te werken en op de cursus je docenten en cursisten te ontmoeten? En heb jij ambitie om verder door te groeien bij ons dynamisch opleidingsbedrijf dat juridische cursussen organiseert voor advocaten en notarissen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Omdat de organisatie van deze cursussen veel administratief werk met zich meebrengt zoeken wij een officemanager die het overzicht kan behouden en van aanpakken weet. Herken jij jezelf hierin? En vind jij het een uitdaging om ook daadwerkelijk de juridische cursussen in te plannen in samenspraak met je docenten? Dan is deze functie iets voor jou! Later kun je doorgroeien naar meer zelfstandigheid in het bedenken en organiseren van cursussen.

Wat doe je?

Gedurende het jaar organiseert LegalPlanet ruim 100 cursussen. Iedere cursus kent een reeks van activiteiten die uitgevoerd moet worden. Cursus inplannen, docenten bellen, deelnemerslijsten en certificaten maken, telefoon opnemen, inschrijvingen verwerken, collega’s aansturen, contact onderhouden met de cursuslocaties, etc. Veel verschillende administratieve activiteiten door elkaar dus! Vind je het daarnaast leuk om te innoveren en nieuwe creatieve ideeën te bedenken of op het gebied van administratie, dan wel op het gebied van cursusorganisatie? Dit moedigen wij vooral aan!

Wat bieden we jou?

Een plezierige en informele werkomgeving op een centrale plek in Utrecht. De werkweek bestaat uit 3 à 4 dagen. In april, mei, juni, oktober, november en december is het topdrukte en zijn het volle werkweken. In de zomermaanden juli en augustus worden er geen cursussen georganiseerd en is er gelegenheid om andere projecten op te pakken.

Interesse?

Meer informatie over ons bedrijf vind je op www.legalplanet.nl Over de functie kun je bellen met Jennifer Franke op 030-3039920 . Je cv en motivatie mail je naar info@legalplanet.nl t.n.v. Birgit Dijkman