Werkstudent Marketing, Business Development & Communicatie

Bedrijf
Hogan Lovells International LLP
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Keen to become part of a truly global, collaborative team of professionals? Your journey begins here.

Voor ons Marketing & Business Development team in Amsterdam zoeken wij per direct een enthousiaste student met interesse in marketing en communicatie.

Als werkstudent draai je mee in de dagelijkse praktijk van onze Marketing & Business Development afdeling. Je taken zijn breed en divers, variërend van assisteren bij client events, zowel in de voorbereidingen als tijdens het event zelf, tot het helpen bij pitches en het uitvoeren van onze social media strategie. Ondersteuning bij de voorbereiding en het opstellen van de submissions voor Legal Directories behoort ook tot een van de taken.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een derde- of vierdejaars student rechten, communicatie, creative business of marketing (HBO of WO).

  • Op korte termijn beschikbaar voor minimaal 16 uur per week voor minimaal 6 maanden;
  • Een echte teamplayer;
  • Oplossingsgericht, creatief, organiserend vermogen, accuraat, integer, flexibel en stressbestendig met  kennis van MS Office Powerpoint, Excel, Word en een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke werkplek in een internationale werkomgeving met ambitieuze professionals met een marktconform salaris. Je werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend.

Geïnteresseerd?

Indien je wilt solliciteren klik je op de ‘apply’ button via deze link. Nadat je een account hebt aangemaakt kan je je gegevens invullen en je stukken uploaden. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief, cijferlijsten, (stage) beoordelingen, getuigschriften en eventuele overige relevante stukken.

Voor vragen kan contact op worden genomen met de HR afdeling via telefoonnummer 020-5533662 of per mail: amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.