Juridisch Medewerker Pensioenrecht

Bedrijf
GMW advocaten
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Dit ga je doen

Je zal binnen onze sectie Arbeid & Pensioen wetenschappelijk en ondersteunend werk gaan doen voor de pensioenrechtadvocaten. Je werkt nauw samen met een aan GMW verbonden advocaat/hoogleraar Europees pensioenrecht. Een belangrijk deel van je werk is het verzorgen van wetenschappelijke publicaties. Ook doe je onderzoek naar de harmonisatie van het Nederlands pensioenstelsel met het Europees recht: een gebied dat volop in beweging is en maatschappelijk zeer relevant is. Al met al een unieke kans om je op een bijzonder terrein te specialiseren en misschien wel te promoveren.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij wil graag onderdeel zijn van een hecht team. Je bent een scherp jurist, durft buiten de gebaande paden te treden en je bent een doorzetter. Ook belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je bent tenminste 3 dagen per week beschikbaar voor de duur van minimaal 2 jaar. Als je wilt, kan je advocaat worden. Hier word jij blij van

  • Een uitdagende functie.
  • Een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
  • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken.

Dit zijn wij

GMW is een advocatenkantoor in Den Haag met circa 30 advocaten, dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren hoogwaardige juridische bijstand verleent. Wij houden ons bezig met Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering en Aansprakelijkheidsrecht.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar Alida Henar (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Hans van Meerten (advocaat pensioenrecht) op het nummer 070-3615048. Onze sollicitatieprocedure is anoniem. Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.