Consultant inkoop

Bedrijf
Significant Synergy
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wijs jij opdrachtgevers graag de weg in de wereld van inkoop? Ben jij daarin als geen ander thuis? Ontdek dan aan welke mooie projecten jij bij ons een bijdrage kunt leveren.

Adviseren over de inrichting van de inkoopfunctie van de gehele Rijksoverheid. Inrichten van contract- en leveranciersmanagement voor een middelgrote gemeente. Opzetten van strategisch leveranciersmanagement bij Rijkswaterstaat. Het organiseren en faciliteren van ‘rondetafelsessies’ op het gebied van klimaatneutraal en circulair inkopen. Onderzoek doen naar en het inrichten van een dashboard voor categoriemanagement bij het Rijk. Het is zomaar een greep uit onze projecten. Iets voor jou?

WAAR WERKEN WIJ AAN?

Significant Synergy is een samenwerkingsspecialist op het snijvlak van markt en overheid. Wij richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Dat betekent dat wij betrokken zijn bij vraagstukken op het gebied van beleid, besturing en organisatie, categoriemanagement, contract- en leveranciersmanagement, inkoop intelligence, procesoptimalisatie en samenwerking. En actief zijn rondom thema’s als externe inhuur, gww en utiliteitsbouw, facilitair, zorg en sociaal domein. Het is onze ambitie om optimaal bij te dragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo helpen wij de overheid acteren als een professionele, duurzame en innovatieve opdrachtgever.

WAT GA JE DOEN?

Samen met je team en de opdrachtgever ontwikkel je de inkoopfunctie van de opdrachtgever. Daarbij geef je samen met ons de beweging van ‘inkoop’ naar ‘strategische samenwerking’ met enthousiasme verder vorm. Je helpt opdrachtgevers bij voorkeur vooruit door ze goede adviezen te geven. Ook vind je het leuk om Significant Synergy verder te ontwikkelen in activiteiten die je intern oppakt en je helpt collega’s graag verder in hun ontwikkeling. Dit vraagt om meer dan alleen de juiste kennis. Het vraagt om zelfbewuste professionals die zich oprecht verbonden voelen met de opdrachtgevers en die net even anders naar de markt kijken. De bezieling die je samen met je collega’s deelt is de wil en het enthousiasme om mensen en organisaties te helpen groeien.

Met al jouw kennis en ervaring als consultant inkoop help je de inkoopfunctie van onze opdrachtgever een stap vooruit

WAT BIEDEN WIJ?

  • Wij geven je de ruimte en ondersteuning om je competenties in te brengen en jezelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen;
  • Wij gaan met onze opdrachtgevers samen aan de slag om te werken aan de beste samenwerkingsoplossingen;
  • Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris en is parttime werken mogelijk;
  • Wij hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiliteitsbudget of een leaseauto, een jaarlijks opleidingsbudget en 30 vakantiedagen.

WAT BRENG JE MEE?

  • Je werkt op academisch niveau en hebt drie tot vijf jaar ervaring met vraagstukken op het gebied van beleid en organisatie, contract- en leveranciersmanagement, categoriemanagement en/of Europees aanbesteden. Je vindt het leuk opdrachtgevers hierbij terzijde te staan en te adviseren;
  • Je werkt graag samen in een team en krijgt energie van het ontwikkelen van jezelf en je collega’s;
  • Je toont eigenaarschap en zelfstandigheid; niet alleen in klantprojecten, ook in de activiteiten die je voor Significant Synergy oppakt;
  • Je hebt oog voor business ontwikkeling, maakt dit onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden en geeft hier op eigen wijze vorm aan.

OVER ONS

Significant Synergy is onderdeel van de Significant Groep; een middelgrote informele organisatie die bestaat uit leergierige en ambitieuze professionals. Opdrachten voeren wij in teamverband uit, maar zelfstandigheid, ambitie en assertiviteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je werkt deels op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn (naast trein- en busstation en snelweg), deel thuis en deels bij opdrachtgevers. Heb je thuis geen goede faciliteiten, dan regelen wij een ergonomische werkplek voor je.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij willen dat je direct een goede indruk krijgt van de werksfeer en het werk dat je gaat doen, daarom voer je het eerste en tweede sollicitatiegesprek met je eventuele toekomstige collega’s. Het eerste gesprek is vooral om wederzijds te inventariseren of er een klik en passende motivatie is. Vervolgens vragen wij je een schriftelijke opdracht te doen, passend bij de functie. De uitkomst hiervan bespreken wij met elkaar in het tweede gesprek, waarbij ook de directie aanschuift. Wij gaan dan ook dieper in op jouw ervaring en ambities voor de toekomst. Ten slotte maakt een assessment onderdeel uit van de procedure. Dit alles geeft jou een goede basis om op professioneel vlak (in een hoog tempo) verder te ontwikkelen.

SLUITINGSTERMIJN

Omdat wij het belangrijk vinden om de juiste kandidaat voor deze functie te vinden, hanteren wij geen sluitingstermijn. Zolang de vacature nog niet is ingevuld, blijft deze vacature online staan.

Solliciteren op deze functie?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar werkenbij@significant.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rinke Meijer.