Advocaat-stagiair(e) Bouw- en Vastgoed

Bedrijf
Nysingh
Type
Vacature
Locatie
Arnhem
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Heb jij een studie Nederlands recht (bijna) afgerond en wil je werken in een levendige praktijk op het terrein van bouw- en vastgoedrecht? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste advocaat-stagiair(e) die ons team Bouw- en Vastgoedrecht komt versterken.

Jouw rol

De ene dag in toga, de andere dag samen met je collega’s werken aan een adviesdossier. Als advocaat-stagiaire binnen de civielrechtelijke bouw- en vastgoedpraktijk van Nysingh zie je niet alleen de rechtszaal van binnen, maar werk je ook mee aan grote en complexe transactiedossiers. Jij komt te werken in onze landelijke praktijk en voor onze aansprekende cliënten die ieder vanuit hun specifieke rol betrokken zijn bij relevante projecten op het terrein van bijvoorbeeld nieuw- en verbouw, (her)ontwikkeling, transformatie, exploitatie en onderhoud. Onze praktijk groeit verder. Wij zoeken daarom uitbreiding van ons team!

Je krijgt als advocaat bij Nysingh al snel verantwoordelijkheid in zaken en hebt regelmatig cliëntcontact. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat-medewerker.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit ruim dertig advocaten en (kandidaat-)notarissen. Naast bouw- en vastgoedrecht specialisten heeft de sectie onder andere specialisten in het omgevingsrecht, huurrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en grondverwerving. De verschillende secties van Nysingh werken nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede advocaat-medewerker binnen een top 20 kantoor;
  • een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • uitdagende zaken van diverse overheden, gerenommeerde bedrijven en bekende (zorg- en onderwijs)instellingen;
  • cursussen en training op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een laagdrempelige kantoorcultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
  • 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Leden van de sectie zijn echter mobiel en daardoor regelmatig ook op onze andere locaties in Zwolle, Apeldoorn en Utrecht te vinden. Deze flexibiliteit verwachten wij ook van jou.

De procedure

Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen sturen we je binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging. We streven ernaar om je binnen een week na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Wouter Boonstra (wouter.boonstra@nysingh.nl / 06-12072264). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen onze recruiter Frederike van Spaendonck (06-12843676 / frederike.vanspaendonck@nysingh.nl). Direct solliciteren kan via deze link.