Junior Associate Real Estate

Bedrijf
Osborne Clarke
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wie zoekt Osborne Clarke?

Ben jij enthousiast, een ambitieuze teamspeler met internationale interesse, sta je stevig in je schoenen, en heb je een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

• Wil je jezelf ontwikkelen op top niveau?
• Ben je innovatief, is het delen van jouw visie over ‘Real Estate‘ je tweede natuur en klinkt het (on)gevraagd advies geven jou als muziek in de oren? En heb je een voorliefde voor vraagstukken over Real Estate?
• Heb je een energieke, initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid?
• Heb je geen moeite om te adviseren in zowel het Nederlands als het Engels?
• Heb je je master Rechten behaald, Real Estate vakken zijn een pré.

Kom dan ons team versterken!

Ons huidige Real Estate team bestaat uit twee partners, een associates, twee senior associates en een junior associate. Zij specialiseren zich in internationale vraagstukken, of het nu gaat om grensoverschrijdend investeren in vastgoed, het helpen beheren van een vastgoedportefeuille of infrastructuuractiva, of het adviseren bij een bouwgeschil dat zich op internationale locaties voordoet. Wij adviseren cliënten over de impact van vastgoedtrends.

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

De charme van een middelgroot informeel kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. We geven je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, waarbij je niet alleen getraind wordt op juridisch vlak, maar ook veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!

Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor, wekelijkse borrels op ons terras. Tijdens de huidige COVID maatregelen gebruik maken van fit-at-home lessen via ClassPass en van Foundations – een app die je mentale gezondheid ondersteunt. Een eenmalige vergoeding voor de inrichting van je thuiswerkplek.

Ben je klaar voor een volgende stap en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief, CV, cijferlijst en stagebeoordeling(en) naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com