Jurist (HBO/WO) 32-40 uur per week

Bedrijf
BRU Incasso & Gerechtsdeurwaarders
Type
Vacature
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Functieomschrijving

Als jurist heb je een afwisselende functie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het zelfstandig behandelen van dossiers en alle juridische werkzaamheden die daarbij horen. Verder adviseer je cliënten over de te nemen (juridische) stappen. Je denkt daarbij in oplossingen. Ook ben je bereid om portefeuilles van opdrachtgevers te begeleiden en zorg je voor de voortgang daarin. We hebben een incasso- en ambtelijke praktijk. We zijn op zoek naar een jurist die allround inzetbaar is en breed georiënteerd binnen de gerechtsdeurwaarderspraktijk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoor­waarden, waaronder een pensioenregeling en studiefaciliteiten. Je werkt in een plezierige werkomgeving, waarin we in een collegiale en informele sfeer met elkaar samenwerken.

Wat vragen wij?

Je bent een enthousiaste collega en je bent betrokken bij onze cliënten. Je houdt van (juridische) uitdagingen en zoekt zo de juiste oplossing voor de cliënten. Wij vragen:

  • een afgeronde HBO- of WO-rechtenopleiding
  • bij voorkeur relevante werkervaring bij een incasso- en/of gerechtsdeurwaarderskantoor
  • goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan contact op met Mark den Hertog (030-2122150) of mail naar: m.den.hertog@bru-deurwaarders.nl