Werkstudent Regulatory Risk

Bedrijf
Deloitte
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht

Omschrijving

What impact will you make?

Een functie als werkstudent Regulatory Risk biedt jou de uitgelezen kans om tijdens je studententijd al een beeld te vormen van de werkzaamheden van een consultant. Je werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en is er volop ruimte om te leren. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, wij waarderen het als je actief meedenkt! We bieden je een stimulerende omgeving, waar je door intensief samenwerken optimaal kan profiteren van de kennis en ervaring van collega’s.

This is how

Wij helpen organisaties in verschillende sectoren bij complexe vraagstukken die voortvloeien uit wet- en regelgeving. Dit omvat onder meer advisering omtrent:

 • Het anticiperen op en interpreteren van ontwikkelingen binnen toezicht en wet en regelgeving. Dit doen we door het ontwikkelen van strategieën, structuren en processen;
 • Het ontwerpen, beoordelen en transformeren van processen en controleinstrumenten om integriteit te bevorderen en aan wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Wij geloven dat organisaties via compliance niet alleen waarde kunnen behouden, maar ook voordeel kunnen creëren;
 • Het reageren op specifieke tekortkomingen in programma’s rondom regelgeving en het inzetten van data en technologie om compliance programma’s slimmer en efficiënter te maken.

What we offer

 • Een vast salaris
 • Een development programma waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen
 • Vergoeding om een thuiswerkplek in te richten om te zorgen dat je op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken
 • Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in. Je werkdagen bepalen we samen. 

Bekijk alle voorwaarden hier.

What you offer

Je hebt interesse in, en affiniteit met, wet- en regelgeving en risico management. Je bent analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgericht. Je hebt een proactieve houding en het vermogen om je flexibel op te stellen. Voor de vacature Werkstudent Regulatory Risk:

 • zit je in de laatste fase van je Master in bijvoorbeeld Economie, Finance, Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Criminologie, of een rechtenstudie die raakvlakken heeft met Regulatory Risk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
 • Je bent een ambitieuze teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt analytisch inzicht, bent resultaat gericht en hebt een sterk oog voor detail;
 • Is het een pré als je nevenactiviteiten hebt gedaan en/ of relevante (werk)ervaring heb opgedaan tijdens je studie.

Jouw expertise deel je met zo'n 40 andere collega's in het Regulatory Risk-team dat onderdeel is van Deloitte Risk Advisory. Ons team helpt organisaties om compliance rapportages op te zetten en dit te communiceren naar belanghebbenden. Door gebruik te maken van onze kennis over regelgeving en het verzamelen van gegevens en de verwerkingsmogelijkheden als een service, bieden wij de best mogelijke rapportages aan onze klanten.

De sfeer binnen het team is informeel. We helpen elkaar om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. We zijn trots op het feit dat collega’s uiteenlopende achtergronden hebben: juristen, criminologen, bedrijfskundigen, bestuurskundigen en financiële experts werken samen.

Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent.Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met Kirsten Groenewold op bekijk het sollicitatieproces via deze link.