Student-stagiair(e) Taxation

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Wij zijn voor 2021 en 2022 op zoek naar student-stagiaires voor onze praktijkgroep Taxation te kantoor Amsterdam! 

Over het werk

Als student-stagiair(e) op Taxation krijg je een mooie inkijk in onze praktijk. Het Taxation team begeleidt multinationals en is expert in advisering over international tax planning. Daarnaast biedt het team volledige begeleiding aan onze meerjarige relaties en zijn we o.a. betrokken bij beursnoteringen, financieringen, PPP projecten, het structureren van beleggingsfondsen, advies over het gebruik van derivaten en het naar voren halen van herstructureringen. Ook ondersteunen we bij conflicten, procesvoering en compliance. 

Het Taxation team werkt nauw samen met andere teams binnen kantoor, zoals Corporate M&A en Banking & Finance. Gedurende je studentstage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, sluit je aan bij vergaderingen van de praktijkgroep en ben je uiteraard welkom bij alle (virtuele) sociale evenementen. Een studentstage bij Taxation heeft een duur van één maand en is fulltime. Het is mogelijk om ook nog een tweede maand in de advocatuur stage te lopen. Een studentstage is uiteraard ook mogelijk indien je al (reeds) afgestudeerd bent.

Over jou

Studeer jij Fiscaal recht of Fiscale economie en heb je interesse in onze Fiscale praktijk? Solliciteer dan direct via deze link!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor een studentstage bestaat uit één gespreksronde. Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een fiscalist en één van onze recruiters.

Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Student-stagiairs ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed.