Student-stagiair(e) IT/Privacy

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Privaatrecht

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar student-stagiaires (WO) voor onze praktijkgroep IT/Privacy te Amsterdam! 

Over het werk

Als student-stagiair(e) op onze IT/Privacy afdeling krijg je een mooie inkijk in onze praktijk.

Het IT/Privacy team adviseert cliënten, variërend van tech start-ups tot aan multinationals en financiële ondernemingen over technologie, IT, commerciële contracten en privacy in de breedste zin van het woord. Daarnaast procedeert het IT/Privacy team over IT-geschillen.

Wij maken ons sterk voor een inclusieve werkomgeving waar elke collega als een waardevolle toevoeging aan ons kantoor wordt beschouwd.

Over jou

Studeer je Nederlands recht of informatierecht (WO), ben jij ambitieus, inhoudelijk sterk, werk je graag in een hecht teamverband en heb je interesse in de IT praktijk? Solliciteer dan direct via deze link!

Sollicitatieprocedure

Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een advocaat en één van onze recruiters. Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Student-stagiairs ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed.