Student-stagiair(e) Corporate M&A Notariaat

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Wij zijn voor 2021 op zoek naar student-stagiaires (WO) voor onze notariële praktijkgroep Corporate M&A op kantoor Amsterdam!

Over het werk

Als student-stagiair(e) op onze notariële praktijkgroep Corporate M&A in Amsterdam krijg je een mooie inkijk in onze praktijk. De praktijk bestaat grotendeels uit het assisteren en adviseren van binnenlandse en buitenlandse cliënten in de meest brede aspecten van het ondernemingsrecht. Denk aan fusies, overnames, herstructureringen, beursgangen, maar ook "corporate housekeeping". Gedurende deze stage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, ben je welkom bij vergaderingen van de praktijkgroep en uiteraard welkom bij alle (virtuele) sociale evenementen. Tevens is er elke donderdagmiddag een (virtueel) koffie/theemoment waarbij je andere studentstagiaires kunt ontmoeten. Doorgaans wissel je halverwege je stage van praktijkgroep om zo nog meer van ons kantoor te zien. Een studentstage is uiteraard ook mogelijk indien je al (reeds) afgestudeerd bent.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor een studentstage bestaat uit één gespreksronde. Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een kandidaat-notaris en één van onze recruiters.

Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure. Solliciteer direct via deze link. 

Arbeidsvoorwaarden

Student-stagiairs ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed.