Student-stagiair(e) Bijzonder Strafrecht

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Brussel,Rotterdam,Londen,New York
Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht, Strafrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Wij zijn voor 2021 en 2022 op zoek naar student-stagiaires voor onze praktijkgroep Corporate Crime & Investigations op kantoor Amsterdam of Rotterdam!

Over het werk

Als student-stagiair(e) op onze strafrechtafdeling krijg je een mooie inkijk in onze bijzonder strafrechtpraktijk. Onze advocaten lossen dagelijks grensoverschrijdende vraagstukken op die te maken hebben met onder meer fraude, corruptie, internationale sancties, witwasbestrijding en milieustrafrecht.

Het strafrechtteam adviseert over compliance, customer due diligence, interne onderzoeken (inclusief verhaalsacties), strafrechtelijke en bestuursrechtelijke procedures en tuchtzaken. Zij staan bedrijven en organisaties preventief bij, al voordat er sprake is van enige schending, maar ook bij de nasleep, als die niet te vermijden is.

De stage is in principe fulltime voor een duur van twee maanden.

Over jou

Studeer je Nederlands recht (WO), ben jij ambitieus, inhoudelijk sterk, werk je graag in een hecht teamverband en heb je interesse in het bijzonder strafrecht? Solliciteer dan direct via deze link! 

Sollicitatieprocedure

Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een advocaat en één van onze recruiters. Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Student-stagiaires ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed.