Student-stagiair(e)

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Rotterdam,Londen,New York
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Tijdens onze studentstage werk je twee maanden volledig mee aan uiteenlopende zaken.

*Op dit moment is door corona een stage in Londen of New York helaas niet mogelijk. Wil je op een later tijdstip hiervoor in aanmerking komen? Solliciteer dan via deze website, geef duidelijk aan wanneer je beschikbaar bent voor de buitenlandse stage en zodra het volgens de coronaregelgeving weer mogelijk is, dan nemen wij direct contact met je op.

De studentstages in Rotterdam en Amsterdam gaan gewoon door, maar vinden doorgang vanuit huis.

Over het werk

Onze studentstage duurt twee maanden. Gedurende deze stage werk je mee aan diverse lopende zaken, mag je mee naar een zitting, misschien zelfs mee naar een vergadering met een cliënt, ben je welkom bij vergaderingen van de praktijkgroep en uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Tevens is er elke middag een koffie/theemoment waarbij je andere studentstagiaires kunt ontmoeten. Doorgaans wissel je halverwege je stage van praktijkgroep om zo nog meer van ons kantoor te zien. 

Een studentstage is uiteraard ook mogelijk indien je al (reeds) afgestudeerd bent.

Klik hier voor meer informatie over de praktijkgroepen binnen onze kantoren Amsterdam en Rotterdam: praktijkgroepen.

Over jou

Studeer je Nederlands recht (WO) en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via deze link!

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure voor een studentstage bestaat uit één gespreksronde. Na een eerste schriftelijke selectieronde volgt een gesprek met een advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist en één van onze recruiters.

Om de kwaliteit en de vertrouwelijkheid van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maakt een uitgebreide screening inclusief (social)media check onderdeel uit van de procedure.

Arbeidsvoorwaarden

Student-stagiairs ontvangen een ruime stagevergoeding en de reiskosten worden vergoed. Studenten uit Maastricht, Groningen, Tilburg en Nijmegen kunnen daarnaast in aanmerking komen voor vergoeding van huur van een woonruimte in Rotterdam / Amsterdam.